Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ 4-1
Νίκη γοήτρου

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός, αφού χτες στη Λεωφόρο πέτυχε καθαρή και άνετη νίκη επί της Αϊντχόβεν με 4-1. Ετσι η ομάδα του τριφυλλιού θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μέσω του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η ομάδα του Ζντένεκ Σκάζνι μπήκε δυνατά στο ματς και περίμενε το... θαύμα, που δεν ήρθε βέβαια, από το Χάιμπορι. Στο 30' ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι Ολλανδοί ισοφάρισαν επτά λεπτά αργότερα με πλασέ του Μπίσλεϊ. Οι «πράσινοι» όμως ήταν αυτοί που γέλασαν τελευταίοι στο ημίχρονο, αφού στο 45' ύστερα από ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Γκόμες, ο Μινχ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε και πάλι «κεφάλι» στον ΠΑΟ.

Στην επανάληψη ο αγώνας είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και στο 57' και πάλι ο Μάρκους Μινχ, με εξαιρετικό αριστερό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αϊντχόβεν. Εντεκα λεπτά μετά ο Γκαλίνοβιτς κατέβασε τα... ρολά, αφού απέκρουσε πέναλτι του Παρκ. Στο 73' ακυρώθηκε κανονικό γκολ των παικτών του Χίντιγκ, αφού ο διαιτητής Φρόνφελ είδε άουτ στο κανονικό γύρισμα προς τον Παρκ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με έξυπνο πλασέ του Σανμαρτεάν στο 81'. Στην επόμενη φάση πέρασαν Αρσεναλ (κέρδισε εύκολα τη Ρόζενμποργκ στο Λονδίνο με 5-1) και η Αϊντχόβεν.

ΠΑΟ: Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Κυργιάκος, Μινχ, Βίντρα, Μπασινάς, Μάριτς (84' Μίτου) Κωνσταντινίδης, Γκονζάλες (78' Γκούμας), Ολισαντέμπε (72' Σανμαρτεάν), Παπαδόπουλος.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ: Γκόμες, Λι, Αλεξ (75' Λάμεϊ), Μπόουμα, Φαν Μπόμελ, Παρκ, Κοκού, Μπίσλεϊ, Φόγκελ, Φαρφάν, Φεχέρ (64' Βονλατέν).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ