Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διπλή δοκιμασία

Δοκιμασίες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που πλέον έχουν φθάσει σε οριακό σημείο όσον αφορά το μέλλον τους στη διοργάνωση.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε μεγάλη ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα να κερδίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι, όμως ο πιο κρίσιμος αγώνας της για την Ευρωλίγκα ως τώρα είναι αυτός που δίνει σήμερα στο Πέζαρο με αντίπαλο τη Σκαβολίνι (21.40). Με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στο Top 16, καθώς θα έχει ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις. Πάντως, παρά την κρισιμότητα του αγώνα, ο Φώτης Κατσικάρης προτιμάει να ζητήσει από τους παίκτες του απλά να συνεχίσουν το καλό πρόσωπο που δείχνουν τον τελευταίο καιρό. Το καλό για την ΑΕΚ είναι πως ταξίδεψε στην Ιταλία ο Σάντρο Νίτσεβιτς και αν αισθάνεται καλά πριν τον αγώνα, θα παίξει.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Εφές Πίλσεν (21.10), αναζητώντας τη νίκη που θα... θολώσει τα νερά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ελληνική ομάδα καλείται να αφήσει στο περιθώριο, όσο αυτό είναι δυνατόν, τα προβλήματά της και να κυνηγήσει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στη διοργάνωση, προκειμένου να μην ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «16». Στον αγωνιστικό τομέα δε λείπουν τα προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς ο Οβτσινα πονάει στην πλάτη, ενώ ο Αγαδάκος έχει υποστεί διάστρεμμα. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο παρκέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ