Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Απών ο Σοάρες

Χωρίς τον Αλεσάντρο Σοάρες θα ταξιδέψει σήμερα στην Ξάνθη η αποστολή της ΑΕΚ, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Ο επιθετικός της Ενωσης δοκίμασε να προπονηθεί την Πέμπτη, αλλά οι ενοχλήσεις στο πόδι δεν τον άφησαν, οπότε προτιμήθηκε να μείνει εκτός ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες με Ααχεν και ΟΦΗ.

Στην αποστολή θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος από την Τετάρτη μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Μάλιστα, ο Φερνάντο Σάντος προορίζει τον Κωστένογλου στη βασική ενδεκάδα μαζί με τον Βαγγέλη Μώρα.

Νέα «σενάρια» για Κατσουράνη

«Φουντώνουν» οι φήμες από την Πορτογαλία που θέλει την ΑΕΚ να είναι «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Κώστα Κατσουράνη στην Πόρτο με αντάλλαγμα την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μπρούνο Αλβες και του Πάουλο Ασουνσάο που αγωνίζονται ως δανεικοί στους «κιτρινόμαυρους». Την προηγούμενη φορά που βγήκαν στη δημοσιότητα «σενάρια» για παραχώρηση του Κώστα Κατσουράνη, η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε το γεγονός, οπότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην ίδια κίνηση και τώρα. Το μοναδικό σίγουρο είναι πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ