Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Ξανά στη δράση ο Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αφού ο Οτο Ρεχάγκελ τον κάλεσε στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα δώσει η Εθνική μας, με μεικτή ομάδα του ΠΣΑΠ, στις 23 Δεκέμβρη στο Καυταντζόγλειο. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλήθηκαν ακόμη, ο Βαγγέλης Μόρας της ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Μάντζιος του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι διεθνείς μας που θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη: Τραϊανός Δέλλας, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Βενετίδης, Αγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης, Αγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Γιάννης Γκούμας, Νίκος Νταμπίζας, Φάνης Κατεργιαννάκης, Ντέμης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Μάντζιος, Παντελής Καπετάνος, Βαγγέλης Μόρας.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός είχε απευθύνει πρόσκληση και στους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Βασίλη Λάκη, Μιχάλη Καψή, Γιάννη Αμανατίδη οι οποίοι για διαφόρους λόγους δε θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ