Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Οριακά παιχνίδια

Στις έδρες του αγωνίζονται σήμερα οι δυο από τις τρεις ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση της φετινής Ευρωλίγκα. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ψάχνουν το ροζ φύλλο αγώνα σε ΟΑΚΑ και Γαλάτσι χωρίς να έχουν περιθώρια απωλειών και μάλιστα εντός έδρας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από αυτό του Ντάριλ Μίντλετον, ο Παναθηναϊκός... περιμένει την Ορτέζ (ΟΑΚΑ 18.40) με σκοπό φυσικά τη νίκη που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει μία ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στο Μαρούσι.

Στην ΑΕΚ ο Φώτης Κατσικάρης επιλέγει να κρατήσει τους τόνους χαμηλά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στο Γαλάτσι (19.10). Αν η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Top 16, θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι Σλοβένοι νίκησαν την περασμένη βδομάδα στη Λιουμπλιάνα τη Μακάμπι.

  • Μετά από 12 χρόνια η καριέρα του Μίλαν Τόμιτς στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται. Ο ελληνοποιημένος μπασκετμπολίστας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ