Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εναλλαγές στην πρώτη θέση
  • Πρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών Αττικής ο ΑΣ Παπάγου
  • Ολοκληρώνεται σήμερα στη Νίκαια το Ομαδικό Εφηβικό

Η φωτογραφία μας είναι από παλαιότερο πρωτάθλημα Γυναικών. Σε πρώτο πλάνο, η Μουλά Ζωή (αριστερά), η Κορρού Λασκ. και η Ιουλία Μάκκα
Η φωτογραφία μας είναι από παλαιότερο πρωτάθλημα Γυναικών. Σε πρώτο πλάνο, η Μουλά Ζωή (αριστερά), η Κορρού Λασκ. και η Ιουλία Μάκκα
Με δύο ήττες μέχρι τον 5ο γύρο, ο GM Βασίλης Κοτρωνιάς, που αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από αρκετά χρόνια, μια ήττα από τον Δημήτρη Μαστροβασίλη στον 4ο γύρο και αμέσως μετά από τον GM Γιάννη Νικολαΐδη. Ετσι, επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα μετά τον 5ο γύρο ετέθη ο βετεράνος πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και GM Σπύρος Σκέμπρης σε ισοβαθμία με τον GM Νικολαΐδη με 3,5 βαθμούς.

Αλλα αποτελέσματα του 5ου γύρου: Ηττα του πρωτοπόρου Δημ. Μαστροβασίλη από τον Σκέμπρη, Θαν. Μαστροβασίλης - Καπνίσης 0-1, Χαλκιάς - Τσάνας 1-0, Μπανίκας - Μουτούσης 1-0. 3-4 Δ. Μαστροβασίλης και Χρ. Μπανίκας από 3 β., 5-6 Κοτρωνιάς και Χαλκιάς από 2,5 β.

Στις Γυναίκες είχε προηγηθεί η Αννα - Μαρία Μπότσαρη με 4 βαθμούς, ενώ οι Μακροπούλου, Παπαδοπούλου, Φαχιρίδου, Σπερδόκλη και Στεφανίδη είχαν από 3 βαθμούς.

* Μετά από το Διασυλλογικό Νέων - Νεανίδων, ο Αθλητικός Σύλλογος Παπάγου, πρόσφατα επέτυχε ακόμη μια πρωτιά στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής με 10 β. και 14 πόντους. Δεύτερη ομάδα ο Φυσιολάτρης Νίκαιας Α΄ με 8 β. και 10 π. και τρίτη ομάδα ο Σκ. Συλ. Αιγάλεω με 6 β. και 9 π.

* Τελευταία ημέρα σήμερα στις εκδηλώσεις της Νίκαιας (Ποντιακή Στέγη - Κιλικίας 51 και Π. Ράλλη) που διοργάνωσε ο τοπικός δήμος, η ΕΣΟ, ο Φυσιολάτρης και η Ενωση Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού. Αγωνίζονται οι οκτώ ισχυρότερες εφηβικές ομάδες της χώρας (εξαμελείς συνθέσεις). ΑΣ Παπάγου, ΣΟ Πολίχνης, ΣΟ Καβάλας, ΣΑ Χανίων, ΟΣ Γιαννιτσών, ΣΟ Πάτρας, ΦΟΝ. Επικοινωνία Ηρακλείου Αττ. και Φυσιολάτρης Νίκαιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ