Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΓΙΟΥ
Καλούνται σε κινητοποιήσεις στα μέσα Γενάρη

Σε αγωνιστική δράση και συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΠΑΣΥ - στα μέσα Γενάρη - ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες της Αιγιάλειας ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου, που έγινες προχθές το βράδυ, αποφασίστηκε, στα πλαίσια της προετοιμασίας της πανελλαδικής κινητοποίησης των μικρομεσαίων αγροτών, ενημερωτική σύσκεψη στο πρώτο 10ήμερο του Γενάρη, με βάση το ενωτικό διεκδικητικό πλαίσιο της ΠΑΣΥ, όπου και θα καθοριστούν τα αμέσως επόμενα αγωνιστικά βήματα.

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να παύσει την ποινική δίωξη σε βάρος των πέντε μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Αιγιάλειας και άλλων 25 αγροτών (ιδιοκτήτες οχημάτων που πραγματοποίησαν μπλόκο στις 12/01/2004) με την κατηγορία της «παρακώλυσης των συγκοινωνιών». Να υπενθυμίσουμε ότι εκείνη την περίοδο, οι αγρότες - ελαιοπαραγωγοί της Αιγιάλειας βρίσκονταν σε πολύμηνες κινητοποιήσεις, διεκδικώντας την καταβολή της επιδότησης του ελαιολάδου στο σύνολο της παραγωγής, όπως ακριβώς τη δικαιούνταν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ