Τρίτη 28 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
Επιτυχία της ΠΚΣ στην Εστία

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).--

Μεγάλη επιτυχία, που έχει σχέση με τη δράση για την επίλυση των προβλημάτων των σπουδαστών, σημείωση η «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας», στην πρώτη εκλογική δοκιμασία της σπουδαστικής χρονιάς, στο Σύλλογο Οικοτρόφων Στεγαστικής Εστίας του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν πρόσφατα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στις οποίες ψήφισαν 158 οικότροφοι σπουδαστές, η ΠΚΣ έλαβε 104 ψήφους, ποσοστό 65,82% και 4 έδρες, ενώ το δεύτερο ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ πήρε μόλις 34 ψήφους, ποσοστό 21,51% και 1 έδρα. Υπήρξαν επίσης 20 άκυρα - λευκά, ποσοστό 12,65%.

Οι αγώνες που ανέπτυξε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σύλλογος των οικοτρόφων (πλειοψηφία η ΠΚΣ) για την επίλυση των προβλημάτων, όπως η διεκδίκηση δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, οι συνθήκες στέγασης και σίτισης, η μείωση του πανάκριβου εισιτηρίου του ΚΤΕΛ, η παραμονή στην Εστία αλλοδαπών σπουδαστών, που αυθαίρετα και ρατσιστικά προσπάθησε να κόψει η διοίκηση του ΤΕΙ, αύξησαν την εμπιστοσύνη των οικοτρόφων προς το αγωνιστικό σπουδαστικό κίνημα, την ΠΚΣ, και αντανάκλασή της ήταν και το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ