Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Αρ. πρωτ.: 24543

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

Η Γ. Σ. του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση της αριθμ. 3/10.12.2004 αποφάσισε ομόφωνα να προσλάβει κατά το θερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2004-2005 επιστήμονες βάσει των διατάξεων του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/80, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στα γνωστικά αντικείμενα «Χαρτογραφική Σύνθεση και Παραγωγή», «Γεωγραφική Ανάλυση και Αναπαράσταση του Χώρου», «Εγγειοβελτιωτικά Εργα και Υδατικοί Πόροι», «Σχεδιασμός και Κατασκευή Οδών» με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων υπολογιστικών μεθόδων καθώς και για τη διδασκαλία των μαθημάτων «Γεωδαιτικές Προβολές» και «Γεωπληροφορική II».

Οι υποψήφιοι για τη διδασκαλία του μαθήματος «Γεωδαιτικές Προβολές» θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι Αγρονόμοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί και κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος.

Οι υποψήφιοι για τη διδασκαλία του μαθήματος «Γεωπληροφορική II» θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι Μηχανικοί κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος.

Οι υποψήφιοι για τα γνωστικά αντικείμενα «Χαρτογραφική Σύνθεση και Παραγωγή» και «Γεωγραφική Ανάλυση και Αναπαράσταση του Χώρου», θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι Αγρονόμοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί, κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Οι υποψήφιοι για τα γνωστικά αντικείμενα «Εγγειοβελτιωτικά Εργα και Υδατικοί Πόροι» και «Σχεδιασμός και Κατασκευή Οδών με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων υπολογιστικών μεθόδων» θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι Αγρονόμοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί ή διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα, υπόμνημα επιστημονικών εργασιών, επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών και ένα τουλάχιστον αντίγραφο των επιστημονικών εργασιών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πληροφορίες κ.κ. Α. Γουλίδου, τηλ. 2310-996.112, και Β. Παπαγεωργίου, τηλ. 2310-995.402) έως και την Παρασκευή, 7.1.2005.

Ταχυδρομική διεύθυνση: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πολυτεχνική Σχολή, Γραμματείας Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, 54.124 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΙΑΣ

Καθηγητής ΑΠΘ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ