Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέα πρόσωπα Χούτος - Λουμπούτης

Ο επιθετικός της Ρόμα, Λάμπρος Χούτος, και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Αρη, Κώστας Λουμπούτης, είναι τα νέα πρόσωπα που χθες κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο Βασίλης Δανιήλ για τους φιλικούς αγώνες με την Γκάνα στις 14 (προς τιμήν του Βασίλη Χατζηπαναγή), τη Μολδαβία στις 16 και την Εσθονία στις 18 Δεκέμβρη. Αντίθετα, άφησε εκτός αποστολών τους Ατματσίδη, Νικολαΐδη, Κασάπη...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός λίγα 24ωρα μετά την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2002, ξεκινάει την «επιχείρηση νέα Εθνική»: «Ενόψει των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα με πολλές και καλές εναλλακτικές λύσεις».

Επιλογές του Βασίλη Δανιήλ για τις τρεις συναντήσεις είναι οι Ελευθερόπουλος, Αντζας, Μαυρογενίδης, Πουρσανίδης, Αμανατίδης, Νινιάδης, Ουζουνίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Βενετίδης, Φραντζέσκος, Π. Κωνσταντινίδης, Στολτίδης, Κυπαρίσσης, Κατεργιαννάκης, Κούτσης, Λουμπούτης, Νταμπίζας, Τσάρτας (μόνο για το πρώτο παιχνίδι), Χούτος, Νικοπολίδης, Γκούμας, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Μάρκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ