Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αυλαία για το 2004

Το ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα

Sportidea

Το ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα
Με ντέρμπι κλείνει σήμερα το 2004 για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι δύο αντίπαλοι, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά με νίκη, για να γιορτάσουν... διπλά τον ερχομό του νέου έτους! Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Κέρκυρα, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι σήμερα, ενώ η ΑΕΚ, που ακολουθεί από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φιλοξενείται από τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο, καθώς και της Καλλιθέας με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 13ης αγωνιστικής: Καλλιθέα - Ηρακλής (14.45), Καλαμαριά - Χαλκηδόνα (14.45), Εργοτέλης - Αιγάλεω (16.30), Ξάνθη - ΟΦΗ (16.45 «Alpha»), Ιωνικός - ΑΕΚ (17.00 «Supersport»), Αρης - Πανιώνιος (16.00 «Supersport»), Ολυμπιακός - Κέρκυρα (19.00 «Alpha»), Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19.30 «Supersport»).

  • Την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής έχει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής σήμερα ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη υποδέχεται την Καλαμάτα και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο, όσον αφορά στην κατάκτηση της νίκης. Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Καστοριά, εκεί όπου η ομώνυμη τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ακράτητο. Ο Πανσερραϊκός θα δοκιμαστεί στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ στο Λεκανοπέδιο ταξιδεύει και η Νίκη Βόλου προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Τετάρτη: Πανηλειακός - Προοδευτική, Ηλυσιακός - Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου, Λεβαδειακός - Καλαμάτα, Ατρόμητος Αθηνών - Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή 2005 - Λάρισα. Καστοριά - Ακράτητος (17.00). Την Πέμπτη: Απόλλων Αθηνών - Πανσερραϊκός (17.00). Δε θα γίνει το ματς Ποσειδών Νέων Πόρων - Εθνικός Αστέρας. Ολες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης 14.45.
  • Το ματς στον Αγιο Δημήτριο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του πρωτοπόρου Αχαρναϊκού, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 12ης ημέρας του 1ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δε θα είναι...

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: Αχαϊκή - Εθνικός Πειραιώς, Θρασύβουλος Φυλής - ΠΑΝΟ Μαλίων, Ρόδος - Ατσαλένιος, Αγιος Δημήτριος - Αχαρναϊκός, Κερατσίνι - Αθηναΐδα, Ηρόδοτος -Μαρκό, Βύζας Μεγάρων - Χαϊδάρι ΑΟ, Πάμισος Μεσσήνη - Θύελλα Πατρών. Ολες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης 14.45.

Τη νίκη στην Πτολεμαΐδα κόντρα στην τοπική ομάδα θα επιδιώξει η Θράκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας του 2ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: ΑΕ Πτολεμαΐδας - ΠΑΕ Θράκη, Καβάλα - Θερμαϊκός, Δόξα Δράμας - Αγροτικός Αστέρας, Λαμία - Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Αρτας - Γιάννινα, Λύκοι - Αναγέννηση Καρδίτσας, Βέροια - Πανδραμαϊκός, Παναιτωλικός - Κοζάνη. Ολες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης 14.45.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ