Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικές βραδιές

«Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ
«Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ
Μέχρι τις 9/1 θα παίζονται οι «Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ στο θέατρο «Σφενδόνη». Η παράσταση παίχτηκε και πέρσι (20/12/2003-9/5/2004), αποσπώντας κριτικούς επαίνους και με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού. Φέτος δόθηκαν και 21 παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια θα ανεβαστεί ο μπρεχτικός «Καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν», σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά και μετάφραση Αννυς Κολτσιδοπούλου. Παίζουν δέκα ηθοποιοί. Η πρεμιέρα θα δοθεί στα τέλη του Μάρτη.

  • Επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα του έργου της Μαργκερίτ Ντιράς «Χιροσίμα, αγάπη μου» από τον εταιρικό θίασο «Για γέλια και για κλάματα», στην Κόκκινη Σκηνή του «Θεάτρου της Ημέρας». Η σκηνοθεσία είναι της Μυρσίνης Σακκά, τα σκηνικά των Βασίλη Ψυχογιόπουλου - Γιώργου Σαρακατσάνου, τα κοστούμια των Μυρσίνης Σακκά - Δέσποινας Ψυχογιοπούλου. Τους στίχους, που ερμηνεύει ο Λάκης Χαλκιάς, έγραψε η Μαρία Δημητρούκα. Παίζουν: Κατερίνα Σουβλή, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, Βασίλης Ψυχογιόπουλος, Μαρία Δημητρούκα.
  • Στο θέατρο «Ελυζέ» παρουσιάζεται το έργο «Συγνώμη σας ξύπνησα;» του Τάκη Χρυσούλη, σε σκηνοθεσία Μάριου Ρετσίλα, μουσική Βασίλη Ρώτα, σκηνικά Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου. Παίζουν: Δημήτρης Μαργαρίτης, Τζένη Φωτίου, Ηλιάνα Φυτιλά, Βασίλης Μπατσακούτσας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ