Τρίτη 11 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κερδισμένη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Στο μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟ στάθηκε καλύτερα και πήρε τη νίκη πέντε λεπτά πριν την εκπνοή με γκολ ενός πρώην πράσινου, του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ετσι το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος έπιασε κορυφή και πλέον ο Δικέφαλος είναι σε τροχιά τίτλου για τα καλά. Από την άλλη μεριά, στο τριφύλλι κατήφεια και ασφαλώς η καρέκλα του Πέτερ Σκάζνι αρχίζει να... τρίζει.

Στ' άλλα ματς: Η Σκόντα Ξάνθη με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην καλλιθέα και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο συνοικιακό ντέρμπι στη Νεάπολη, Χαλκηδόνα και Αιγάλεω μοιράστηκαν τέρματα, γκολ και εντυπώσεις.

Ο ΠΑΟΚ ξέσπασε ύστερα από καιρό στην Καλαμαριά αφού τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ στην Τούμπα. Στο άλλο ματς της Θεσσαλονίκης Ηρακλής και Αρης έμειναν στο μηδέν στο Καυτατζόγλειο.

Η ανοδική πορεία του ΟΦΗ είχε συνέχεια και σε αυτή την αγωνιστική αφού με άνεση επικράτησε στο Ηράκλειο του Ιωνικού.

Τέλος στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης πέτυχε σπουδαίο διπλό γεγονός που ανάγκασε την ομάδα των Φαιάκων να βρίσκεται πλέον σε δεινή βαθμολογική θέση. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι πλέον παρελθόν αφού μετά τον αγώνα οι οπαδοί στράφηκαν εναντίον του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ