Τρίτη 11 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τελευταίες παραστάσεις

Σκηνή από «Το σχολείο των γυναικών» του Μολιέρου
Σκηνή από «Το σχολείο των γυναικών» του Μολιέρου
Μέχρι τις 16 Γενάρη παρατείνονται οι παραστάσεις του έργου «Το σχολείο των γυναικών» του Μολιέρου, στο «Θέατρο της Οδού Κυκλάδων». Η μετάφραση είναι της Χρύσας Προκοπάκη, τα σκηνικά - κοστούμια της Ελλης Παπαγεωργακοπούλου και η μουσική του Νίκου Κηπουργού. Παίζουν: Λευτέρης Βογιατζής, Αγγελική Παπούλια, Νίκος Κουρής, Αλεξάνδρα Λέρτα, Ακης Βλουτής, Αγγελος Μπούρας, Στέργιος Νενές, Προκόπης Πολίτης.

  • Τελευταίες παραστάσεις (μέχρι 16 Γενάρη) και για το έργο του Μήτσου Ευθυμιάδη «Το τραγούδι της Εύας», που παίζεται, στο Υπόγειο του «Θεάτρου Τέχνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη - Γιάννη Μόρτζου. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι της Λαμπρινής Καρδάρα, η μουσική του Χρήστου Θηβαίου, οι φωτισμοί του Λουκά Χατζή. Παίζουν: Γιάννης Μόρτζος, Θοδωρής Προκοπίου, Ισίδωρος Σταμούλης, Νικολέττα Φιλόσογλου, Νίκος Νίκας, Θοδωρής Σκούρτας, Δημήτρης Τσέλιος, Σοφία Καραγιάννη. Θα ακολουθήσει το έργο του Γιώργου Χασάπογλου «Η μοβ κωμωδία» σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.
  • Μέχρι το Σάββατο θα παίζεται, στο θέατρο «Αμαλία» της Θεσσαλονίκης, από την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Η Νίκη», που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Παίζουν: Δημήτρης Σακατζής, Εφη Σταμούλη, Μένη Κυριάκογλου, Νανά Παπαγαβριήλ κ.ά. Ενώ, στις 28 Γενάρη θα ανέβει το έργο «Δάφνες και πικροδάφνες» των Κεχαΐδη - Χαβιαρά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ