Παρασκευή 21 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Τα καλά και τα... συμφέροντα

«Τα καλά και συμφέροντα». Πριν ακόμα... στεγνώσει το μελάνι, με το οποίο γράφτηκαν οι δηλώσεις του Αλ. Λυκουρέζου και άλλων παραγόντων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου - για εφαρμογή των νόμων - «έπεσαν οι μάσκες». Στηρίζουμε όταν μας συμφέρει ή για τη δημιουργία εντυπώσεων, είναι η φιλοσοφία - πρακτική τους. Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ στη λίγκα, κατά την εκδίκαση της έφεσης Πανιωνίου και Ολυμπιακού, η ΕΠΑΕ θα παρέμβει υπέρ τους...

Για να τηρηθούν τα προσχήματα, δε θα εμπλακεί ως παράγοντας της δίκης αλλά θα παρίσταται ο πρόεδρος και θα κατατεθεί υπόμνημα... Σε αυτό θα επισημαίνεται πως η αφαίρεση βαθμών είναι αντίθετη με τις διατάξεις ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Μάλιστα προανήγγειλε κίνηση αλλαγής του συγκεκριμένου άρθρου. Σε απλά ελληνικά δηλαδή, ναι σε τιμωρία αλλά να είναι της αρεσκείας μας. Ο Αλ. Λυκουρέζος διαφώνησε ότι μπορεί η απόφαση να δημιουργήσει πολιτικές προεκτάσεις («δεν υπήρξε πολιτική αξιολόγηση για την απόφασή μας») και ξεκαθάρισε: «Είμαι πρόεδρος της ΕΠΑΕ, εκπροσωπώ τα συμφέροντα των ΠΑΕ και κάθε φορά θα εκτελώ τις αποφάσεις του ΔΣ».

  • Στο μεταξύ έγιναν χτες οι εκλογές για τη συμπλήρωση του προεδρείου. Α' αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος (Αιγάλεω) και Β' ο Γιάννης Καρράς (Προοδευτική).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ