Πέμπτη 27 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΑΙΔΕΙΑ
«ΟΔΗΓΗΤΗΣ»
«Από μήνα σε μήνα» με νέες ειδήσεις

Μια νέα λειτουργία έχει εγκαινιαστεί εδώ και λίγο καιρό στην ιστοσελίδα του «Οδηγητή» (www.odigitis.gr), της εφημερίδας της νέας γενιάς, με τίτλο: «Από μήνα σε μήνα». Σ' αυτό το χώρο, η συντακτική ομάδα του «Ο», οι συνεργάτες και κυρίως οι ανταποκριτές του, παρουσιάζουν ειδήσεις και σχόλια που αφορούν τη νεολαία και το κίνημά της, τα οποία είτε δε χώρεσαν στο τρέχον φύλλο, είτε μέχρι να τυπωθεί το επόμενο φύλλο... θα 'χουν μπαγιατέψει.

Η συντακτική επιτροπή του «Ο» καλεί τα μέλη, τους φίλους της ΚΝΕ και όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, τροφοδοτώντας τον «Ο» με ειδήσεις, καταγγελίες, σχόλια, ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις ή απλώς πληροφορίες και ιδέες, συνοδευόμενες με τις σχετικές φωτογραφίες και σκίτσα.

Οσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν σ' αυτή την προσπάθεια ή θέλουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της συντακτικής επιτροπής του «Ο» στα τηλέφωνα 210.5282.528, 210.5282.510, 210.5282.526 και με e-mail στη γνωστή διεύθυνση: odigitis@kne.gr.

Ηδη στο «από μήνα σε μήνα» που μπορεί και τώρα να επισκεφτεί κάποιος στο site του «Οδηγητή», υπάρχουν αρκετές ανταποκρίσεις, νέα και φωτογραφίες από τη δράση της ΚΝΕ και γενικότερα της νεολαίας, με πιο πρόσφατες τις ειδήσεις για τις πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα στις 21 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ