Τρίτη 16 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Προελαύνει ο ΠΑΟ

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού, προσφέροντας για άλλη μια φορά θέαμα, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στις νίκες επί του ΠΑΟΚ και βρέθηκε πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 85-58 κάνοντας το πρώτο βήμα από τα τρία που χρειάζεται για να κατακτήσει το δεύτερο φετινό τίτλο. Η εκπληκτική άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης που εξουδετέρωσε όλα τα ατού του ΠΑΟΚ, ήταν το κύριο στοιχείο που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Οταν μάλιστα αποχώρησαν με φάουλ οι Κολντεμπέλα και Αλεξάντερ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για το «Τριφύλλι». Για άλλη μια φορά κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Αλβέρτης (15π), ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν οι Μποντίρογκα (14π), Ρέμπρατσα (12π). Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Μπαλογιάννης (14π). Το επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων είναι την Τετάρτη στο νεόκτιστο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός μέρος δεύτερον...

Το τελευταίο χαρτί της όσον αφορά την έξοδο στη Σουπρολίγκα παίζει απόψε η ΑΕΚ που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) θέλοντας να κάνει τη ρελάνς για την ήττα της στο Φάληρο το Σάββατο με 72-56. Η άσχημη εμφάνιση προβληματίζει έντονα τον Ντούσαν Ιβκοβιτς που είδε την ομάδα του να μην είναι έτοιμη για τα κρίσιμα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους». Από το Σάββατο ο «Ντούντα» προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία στους «κιτρινόμαυρους», ενώ κύριο μέλημά του είναι να επαναφέρει στην πραγματικότητα τον Ιάκωβο Τσακαλίδη. Ο ψηλός για άλλη μια φορά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και έδειξε να είναι στον κόσμο του. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» με την ψυχολογία υπέρ τους εξαιτίας της νίκης στο πρώτο παιχνίδι, θα προσπαθήσουν να σημειώσουν τη δεύτερη νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα πριν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ