Τρίτη 16 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
«Σε άλλες πολιτείες» ο Παθιακάκης

Η κατάκτηση του κυπέλλου έδιωξε το άγχος των «κιτρινόμαυρων» για το ...άθροισμα στο πηλίκο της φετινής χρονιάς και επιτρέπει (πλέον και επίσημα) στον Παθιακάκη και τη διοίκηση ν' ασχοληθούν απερίσπαστοι με τη «νέα ΑΕΚ». Απόδειξη η σημερινή αναχώρηση του τεχνικού για «Αργεντινή, Βραζιλία και Μεξικό. Να δω από κοντά τους στόχους τους οποίους έχουμε εντοπίσει, να τους δω αγωνιζόμενους. Αυτή την εβδομάδα θα λείψω σίγουρα. Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα δε θα είμαι στον πάγκο και για το άλλο παιχνίδι δεν είμαι σίγουρος». Ακόμα και οι εκτιμήσεις για την αξία της τρίτης θέσης άλλαξαν «αν έρθει, καλώς να έρθει, αν δεν έρθει, δεν έγινε και τίποτα. Ούτε και η τρίτη και η τέταρτη θέση λέει τίποτα».

Οι προσπάθειες λοιπόν εστιάζονται στη μετεγγραφική ενίσχυση: «Για τις θέσεις (κεντρικός αμυντικός, δεκάρι και επιθετικός) που έχουμε πρόβλημα υπάρχουν παίκτες εκεί που πάω. Τώρα αν θα καταφέρουμε να τους αποκτήσουμε ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν πάω μόνο για τον Μάνσο. Η ΑΕΚ πρέπει να κυνηγήσει τους στόχους που έχει βάλει για να παρουσιαστεί δυνατή στη νέα σεζόν. Και επαναλαμβάνω ότι σαν τον Μάνσο υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Μιλάμε για ομάδα που να έχει παρόν και μέλλον και θα παίξει μεγάλο ρόλο η ηλικία στις μετεγγραφές».

Οσο για την «ταμπακέρα» «υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, από εκεί και πέρα υπάρχει μία ελαστικότητα σε αυτό. Μακάρι να βρούμε τους παίκτες που κάνουν για την ομάδα και από εκεί και πέρα αν πιέσω τη διοίκηση, μπορούμε και να το ξεπεράσουμε. Σε μία εταιρία δεν είναι μόνο να αγοράζεις. Πρέπει και να πουλάς. Αν αυτή τη στιγμή είναι σωστό η ΑΕΚ να πουλήσει κάποιο παίκτη, όταν ερωτηθώ θα απαντήσω»....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ