Τετάρτη 2 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
Χωρίς αίθουσα γυμναστικής

Την έλλειψη αίθουσας γυμναστικής στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Φλώρινας, αφορά η Ερώτηση που κατέθεσαν χτες στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης και Αγγελος Τζέκης, προς τους υπουργούς Παιδείας Μ. Γιαννάκου και Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλου.

«Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Φλώρινας αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα από την έλλειψη αίθουσας γυμναστικής», επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ.

«Πρόκειται για ένα νέο σχολικό συγκρότημα, το οποίο λειτουργεί εδώ και επτά χρόνια περίπου και κανένας δε φρόντισε να υπάρχουν οι αναγκαίες αίθουσες γυμναστικής, σε μια περιοχή μάλιστα που ο χειμώνας είναι βαρύς και κρατάει αρκετούς μήνες. Ετσι οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το μάθημα της γυμναστικής κάτω από δυσμενείς και απαράδεκτες συνθήκες (πολλές φορές ακόμα και στους διαδρόμους του σχολείου). Ακόμα και η κατασκευή (πότε άραγε) ενιαίας αίθουσας για τα δύο σχολεία, που υπόσχονται οι αρμόδιοι δε λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα. Πρόβλημα, επίσης, υπάρχει και με τους δύο δρόμους που οδηγούν προς τα σχολεία. Οταν βρέχει γίνονται σχεδόν απροσπέλαστοι», καταλήγει η Ερώτηση.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς εάν θα πάρουν μέτρα και ποια για να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω προβλήματα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ