Πέμπτη 3 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
«Χιονιάς» ο Σουλτανίδης

Φάση από τον αγώνα Καστοριάς -Ολυμπιακού

Eurokinissi

Φάση από τον αγώνα Καστοριάς -Ολυμπιακού
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα το χιόνι, φαίνεται να πήγαιναν.... καλύτερα στην Καστοριά που κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει χτες στην έδρα της του Ολυμπιακού με 2-1 στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλο τον αγώνα σε σχέση με τον Ολυμπιακό που χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και κάτι περισσότερο. Πάντως ας σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε κάτω από σφοδρή χιονοθύελλα που δυσκόλευε κατά πολύ το έργο των 22 ποδοσφαιριστών.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες της Καστοριάς μπήκαν πιο επιθετικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να κλείσουν τους αντιπάλους στα καρέ τους. Ο Σουλτανίδης και ο Αγγος ήταν οι δύο κινητήριοι μοχλοί της ομάδας του Μλαντένοφ που πίεζε την αντίπαλη εστία από το πρώτο κιόλας λεπτό. Στον αντίποδα οι παίκτες του Ολυμπιακού, προσπαθούσαν να εγκλιματιστούν στις κακές καιρικές συνθήκες. Η επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 18΄ όταν σε σουτ του Αγγου απομάκρυνε ο Νικοπολίδης αλλά ο επερχόμενος Σουλτανίδης έγραψε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και μάλιστα στο 28ο λεπτό ο Ιβάν Ρέζιτς επιχείρησε μια από τις γνωστές καλές του σέντρες με τον Ντακόλ να προλαβαίνει την έξοδο του Συμεωνίδη και να κάνει το 1-1. Στην επανάληψη η ραγδαία επιδείνωση των καιρικών συνθηκών έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα αλλά εντούτοις η Καστοριά με το ξεκίνημα του Β΄ μέρους, διπλασίασε τα τέρματά της πάλι με τον Σουλτανίδη.

Καστοριά: Συμεωνίδης, Καπετανόπουλος, Αγγος (56΄ Μπρίτο), Μυρωνίδης, Λαζαρίδης, Κισκαμπάνης, Γιόσιτς, Ταξιάρχης (46΄ Γουλέτας), Παντελιάδης (84΄ Τέλλος), Ντα Σίλβα, Σουλτανίδης.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Κουλουχέρης, Σούρερ (80΄ Βλάχος), Βάλλας, Ρέζιτς (65΄ Θανόπουλος), Φιλιππάκος, Ταραλίδης, Ντ' Ακόλ, Καφές, Καστίγιο (60΄ Μενδρινός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ