Πέμπτη 3 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 0 - 0
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Ολα μηδέν ήταν χτες στη Ν. Σμύρνη, στην πρώτη αναμέτρηση Πανιωνίου και ΑΕΚ για το κύπελλο. Η σκοπιμότητα του αποτελέσματος και η σκέψη ότι υπάρχει και επαναληπτικός - όπου όλα θα κριθούν τελικά - οδήγησε τους παίχτες σε υπερβολικά προσεκτικό παιχνίδι. Βασικό ζητούμενο, αμφοτέρων των ομάδων, φάνηκε πως ήταν το μηδέν παθητικό. Σε σημείο μάλιστα που το θέαμα ήταν ανύπαρκτο και οι ενδιαφέρουσες φάσεις ελάχιστες (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο (έστω και αδύναμο) σουτ έγινε από τον Γουνδουλάκη στο 22΄...

Οι άτυχοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, έχοντας πληρώσει εισιτήριο, παρακολούθησαν την αναμέτρηση να εξελίσσεται κυρίως στο χώρο του κέντρου. Με τις άμυνες ταμπουρωμένες - εκατέρωθεν - και τους αντιπάλους σε μεσαία και επιθετική γραμμή μπλοκαρισμένους. Σ' αυτό που διακρίθηκαν ιδιαίτερα και οι 22, εντός παιδιάς, ήταν τα λάθη. Ακόμα και αμαρκάριστοι «κυανέρυθροι» και «κιτρινόμαυροι» έκαναν εύκολα ως απαράδεκτα σφάλματα. Η διάθεση, η φαντασία, η καλή κυκλοφορία και οι οργανωμένες προσπάθειες ήταν είδος σε ανεπάρκεια. Πάντως, σ' αυτό το μίζερο παιχνίδι, αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κάποιους (βάση της ρήσης «στους τυφλούς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος») διασώθηκαν τέσσερις παίχτες. Οι δύο τερματοφύλακες (με δύο επεμβάσεις ο καθένας) και οι Μπρέσκα, Σέζαρ.

Πανιώνιος: Ντρόμπνι, Βλτσεκ, Γουνδουλάκης (70΄ Ζίμονιτς), Μάκος, Τσιώλης, Μπρέσκα, Τζιόλης, Κιάσσος (56΄ Μέζαρος), Καϊσί, Γαλανόπουλος, Ναλιτζής (80΄ Πατσιαβούρας).

ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Μάλμπασα, Αλβες, Ιβιτς (72΄ Κρασάς), Μόρας, Κατσουράνης, Κοντής, Κυριακίδης, Μπούρμπος (46΄ Σοάρες), Λυμπερόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ (84΄ Κωνσταντινίδης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ