Τρίτη 8 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-Α` ΕΘΝΙΚΗ
Ολα ανοιχτά

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον αλλά και η αβεβαιότητα, σχεδόν, για όλα τα διακυβευόμενα (τρόπαιο, Τσάμπιονς Λιγκ, UEFA, υποβιβασμό), μετά και την 21η αγωνιστική. Η νέα γκέλα του Ολυμπιακού, την οποία αξιοποίησαν απόλυτα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, κρατάει «ανοιχτά» όλα τα ενδεχόμενα. Από κει και πέρα τα υπόλοιπα έμειναν ίδια. Απαράδεκτες διαιτησίες, μέτριο ως κακό θέαμα, κακές συνθήκες, φαινόμενα σήψης και εσφαλμένης νοοτροπίας.

Στην Τούμπα οι δύο αντίπαλοι δεν έχασαν, κάτι που δεν ισχύει για τον διαιτητή αλλά και την υποτιθέμενη «νέα μέρα». Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ψυχωμένος και τυχερός. Εν τέλει η μοιρασιά βαθμών ήταν δίκαια. Ομως ο διαιτητής Ζωγράφος και ο πρώτος βοηθός του είναι επιεικώς ανίκανοι. Ο πρώτος όχι τόσο για το πέναλτι, όσο κυρίως για τη μη αποβολή των Σούρερ, Μέγκαχεντ. Το αρνητικό τοπίο συμπλήρωσαν η συνήθης... βόλτα οπαδών, η απαράδεκετες δηλώσεις και συμπεριφορά παραγόντων, του Μπάγεβιτς και άλλων.

Κατώτερος του Πανιωνίου ο Παναθηναϊκός αλλά αυτό που μετράει, σύμφωνα και με το Μαλεζάνι, είναι η νίκη που τον έφερε συγκάτοικο του Ολυμπιακού στην κορυφή. Δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ αλλά τα κατάφερε απέναντι στο «κατενάτσιο» του Αρη και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης». Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της η Ξάνθη, ενώ πολύτιμη νίκη πήρε η Καλαμαριά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ