Τετάρτη 9 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

«Η πρόταση του ΚΚΕ για την Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση, μόνη λύση στη βαθιά κρίση των ΤΕΙ», είναι το θέμα των εκδηλώσεων που διοργανώνονται σήμερα από τις αντίστοιχες Οργανώσεις ΤΕΙ της ΚΝΕ:

  • Στο κεντρικό κτίριο του ΤΕΙ Αθήνας, στο αμφιθέατρο Πληροφορικής στη 1 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο κτίριο «Σαρακάκη», στη 1 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ), στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Λάζαρος Σορόπουλος, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης, αύριο Πέμπτη η Οργάνωση Φυσικού Αθήνας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η επιστήμη και ο κοινωνικός της ρόλος», στις 12 το μεσημέρι, στο «Αμφιθέατρο Αρίσταρχος» του Τμήματος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Α. Αϊνστάιν, τη θέση του για το σοσιαλισμό, τη φιλειρηνική του δράση και γενικότερα τον κοινωνικό του ρόλο ως επιστήμονα. Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Τριμπέρης, αντιπρόεδρος του Φυσικού Τμήματος, Μάνος Δανέζης και Στράτος Θεοδοσίου, μέλη του Διδακτικού κι Ερευνητικού Προσωπικού του Τμήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ