Τρίτη 22 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Παρόντες για να τιμήσουν και να συμπαρασταθούν

Ό Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Κιλελέρ
Ό Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Κιλελέρ
Πλήθος εκπροσώπων μαζικών φορέων και οργανώσεων από όλη τη χώρα παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο για το Κιλελέρ, για να τιμήσουν την εξέγερση των κολίγων και να εκφράσουν, εμπράκτως, τη συμπαράστασή τους στους αγώνες της αγροτιάς, που συνεχίζονται.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, επικεφαλής ήταν ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ - παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι Επιτροπών Περιοχής και Νομαρχιακών Επιτροπών - ενώ εκεί ήταν και αντιπροσωπεία της ΚΝΕ. Παραβρέθηκαν, επίσης, αντιπροσωπείες της ΚΕ του ΔΗΚΚΙ και της Κομμουνιστικής Ανανέωσης.

Πολλοί και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με παρόντες τους δημάρχους Κιλελέρ, Γιάννουλης και Νέσσονος από το Νομό Λάρισας, τον επίτιμο δήμαρχο Καισαριανής Π. Μακρή και αντιπροσώπους από πολλούς άλλους δήμους της χώρας.

Το ΠΑΜΕ εκπροσώπησε ο Θ. Ευθυμίου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, ενώ παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Λάρισας, Καρδίτσας, Αγρινίου, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος και δεκάδων εργατικών σωματείων.

Ηταν, ακόμα, εκεί εκπρόσωποι φοιτητικών, σπουδαστικών και εκπαιδευτικών συλλόγων, οργανώσεων συνταξιούχων, αντιστασιακών και πολιτικών προσφύγων, συλλόγων γυναικών και επιτροπών ειρήνης και, φυσικά, εκπρόσωποι εκατοντάδων αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών από όλη την Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ