Τετάρτη 30 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 18ΧΡΟΝΟΥ
Στο «σκοτάδι» οι έρευνες

Σε προσαγωγές υπόπτων έχει προχωρήσει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι της προχτεσινής δολοφονίας του 18χρονου Βασίλη Μαμόπουλου στο Ελληνικό. Ηδη έχουν προσαχθεί έξι άτομα ενώ εξετάζονται και τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το θύμα δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από αγνώστους την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αυτό που γεννά πολλά ερωτηματικά στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, είναι το γεγονός πως ο Μαμόπουλος ήταν γιος της Μαρίας Σαφού, που έχασε τη ζωή της μετά τη ληστεία στο φαρμακείο της αδελφής της, τον Αύγουστο του 2001. Μάλιστα, αυτή είχε καταλογιστεί στον Κώστα Πάσσαρη, για την οποία ο τελευταίος δεν ομολόγησε αφού συνελήφθη στη Ρουμανία και κρατείται ακόμα εκεί.

Παράλληλα, πληροφορίες στην Ασφάλεια κάνουν λόγο για εμπλοκή του 18χρονου σε κύκλωμα ναρκωτικών και η δολοφονία του ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πάντως, όσο και αν εξετάστηκε η περιοχή, το μόνο που άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι ήταν ένας κάλυκας, ο οποίος βρίσκεται στα εργαστήρια της Ασφάλειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ