Σάββατο 9 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στηρίξτε την «Ομοσπονδία»

Ερώτηση κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή, ζητώντας τη χρηματική στήριξη της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης

Τη χρηματοδότηση της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «Ομοσπονδία», ώστε να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της βιομηχανικής ντομάτας, ζητούν, με Ερώτησή τους προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ανάπτυξης, οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης και Γ. Χουρμουζιάδης.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι «η άρνηση της ΑΤΕ να χρηματοδοτήσει την Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης η "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ", για να δραστηριοποιηθεί στον τομέα βιομηχανικής ντομάτας και η πρόθεσή της να την κλείσει με τη διαδικασία της εκκαθάρισης εν λειτουργία, δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους, σημαντικές ποσότητες βιομηχανικής ντομάτας να μείνουν αδιάθετες και πυροδοτεί την ασυδοσία των εμποροβιομηχάνων, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη της "Ομοσπονδίας", θα εκβιάσουν τους ντοματοπαραγωγούς για να αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές την παραγωγή».

Οι βουλευτές, καταλήγοντας, ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς «τι ενέργειες θα κάνουν για να χρηματοδοτηθεί άμεσα η "Ομοσπονδία" ώστε να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της ντομάτας προς όφελος των ντοματοπαραγωγών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ