Τρίτη 23 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ, 8

Στη μνήμη του αδερφού μας ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΟΥΣΗ - γραμματέα της ΚΟ του ΚΚΕ Βελεστίνου τότε - ο οποίος δολοφονήθηκε από Γερμανούς και Ελληνες συνεργάτες τους, πριν από 56 χρόνια, στις 23 Μάη 1944. Καθώς και στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΩΡΓΗ ΓΟΥΣΗ,μέλους του ΕΑΜ, της μάνας μας, ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΓΟΥΣΗ,μέλους της Εθνικής Αλληλεγγύης, του αδερφού μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΣΗ,μέλους του ΕΑΜ, του αδερφού μας ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΣΗ, μέλους του ΕΑΜ, του αδερφού μας ΜΙΧΑΛΗ ΓΟΥΣΗ, γραμματέα της ΕΠΟΝ τότε, Βελεστίνου, της συντρόφισσάς μου στη ζωή και στον αγώνα ΑΓΓΕΛΑΣ ΓΟΥΣΗ και του γαμπρού μας από αδερφή ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ, μέλους του ΕΑΜ, προσφέρουμε 50.000 δρχ. στον καθημερινό μας σύντροφο, το «Ριζοσπάστη», τον οποίον αγοράζουμε και διαβάζουμε κάθε μέρα, μόνος τρόπος για να είμαστε ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα, στη χώρα μας και σε όλον τον κόσμο.

Γιάννης και Νίτσα Γούση - Ξάνθου

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ,με ακέραιο το «πιστεύω» στα ιδανικά του αγώνα μας ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 30.000 δρχ.

Η γυναίκα του Πόπη Τσιόδρα

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΒΑΤΗ, η οικογένειά του πρόσφερε 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη της αξέχαστης αδελφής μου ΚΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που χάσαμε πρόσφατα και του άντρα της ΑΡΓΥΡΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 10.000 δρχ. στο περιοδικό της ΠΕΑΕΑ, 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, 10.000 στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» και 10.000 δρχ. στην ΚΝΕ.

Η αδελφή της Δανάη

Επίσης στη μνήμη της Κούλας Παπαϊωάννου, η Ελένη και η Ευσεβεία Κεφαλογιάννη πρόσφεραν 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ