Παρασκευή 29 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΣΦΠ - ΑΕΚ
Ικανοποίηση και παράπονα

Η επόμενη μέρα του ημιτελικού, δε βρήκε τους δύο αντιπάλους με απόλυτα διαφορετικά συναισθήματα. Στον Ολυμπιακό, λόγω της πρόκρισης, χαρά και πίστη για ανάλογη συνέχεια. Στην ΑΕΚ ικανοποίηση για την προσπάθεια και βεβαιότητα ότι θα έρθει δικαίωση στο πρωτάθλημα. Πάντως, αμφότεροι έχουν (δίκαια) παράπονα από τη διαιτησία, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ανεπαρκείς διαιτητές (έστω και αν ο παρατηρητής δεν τους παραπέμπει).

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρόκριση και πλέον - χωρίς να υποτιμούν τον Αρη - πιστεύουν ότι αυτοί είναι το φαβορί και θα φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Ομως, η νίκη εκτιμούν ότι θα προσδώσει και την απαιτούμενη ψυχολογία και ηρεμία, για το 3 στα 3 στο Πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Τζόρτζεβιτς, στο ραδιοσταθμό «Sportime Radio 89.2»: «Είμαι σίγουρος ότι κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν στην κορυφή. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε, με μπαράζ ή και χωρίς, στην πρώτη θέση». Ετσι, μετά τις διακοπές των γιορτών, θα επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος, περιμένοντας και δώρο ή δώρα από τους προπορευόμενους.

Στην πλευρά των «κιτρινόμαυρων» περισσεύει η οργή για τη διαιτησία. Θεωρούν, χωρίς να παραγνωρίζουν και τις δικές τους ευθύνες, ότι βασικά τα λάθη της και η ατυχία, έφεραν τον αποκλεισμό. Ενδεικτική είναι η απόφαση της διοίκησης να δώσει πριμ περίπου 3.000 ευρώ. Από την άλλη, η προσπάθεια ανύψωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό και την πίστη τους στις δυνατότητες της ομάδας. Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο Πρωτάθλημα, με τη φιλοσοφία ότι «στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αποδείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα στην Ελλάδα. Η νίκη μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού είναι μέσα στις δυνατότητές μας και θα την κυνηγήσουμε με το ίδιο πάθος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ