Σάββατο 21 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Βραδιές γεμάτες τραγούδια
Αναστασία Μουτσάτσου
Αναστασία Μουτσάτσου
  • Ολοκληρώνεται σήμερα στην «Αθηναΐδα» (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός - τηλ. 210.3480.000) ο πρώτος κύκλος παραστάσεων του «Μπιμπερό», που με επιτυχία παρουσίαζαν όλο το χειμώνα, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Ομάδα «Σπείρα - Σπείρα».
  • Ο Γιάννης Σπανός και η Αναστασία Μουτσάτσου παρουσιάζουν σήμερα, στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντανές αναμνήσεις, τραγούδια που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία. Η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει τα τραγούδια του Γιάννη Σπανού, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία. Μαζί τους η Καίτη Κουλιά και ο Κωνσταντίνος Θαλασσσοχώρης.
  • Οι «Απουριμάκ» αποχαιρετούν τη φετινή σεζόν με μια τελευταία εμφάνιση, αύριο στο «Palenqe» (Φαραντάτων 41, Γουδί). Ωρα έναρξης 10.30 μμ. Οι «Απουριμάκ», γνωστοί για το κέφι που δημιουργούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους, παρουσιάζουν τα τραγούδια του πρόσφατου άλμπουμ τους «Πάμε πάλι».
  • Το «Club 22» (Βουλιαγμένης 22) φιλοξενεί, σήμερα, το συγκρότημα «Opus».
  • Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι παρουσιάζεται από σπουδαστές του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας», η εμπνευσμένη από τη μυθική φιγούρα του Απόλλωνα μονόπρακτη όπερα «La calame et la lyre» σε λιμπρέτο των μαθητών του δημοτικού σχολείου Καστεζά της Βουλόνης, μουσική Ευάγγελου Κοκκόρη και σκηνοθεσία Παναγή Παγουλάτου. Είσοδος ελεύθερη.
  • Στο θέατρο «Φούρνος» παρουσιάζεται η μουσική κωμωδία σε μια παράσταση πολυμέσων με τίτλο «Τέλος;», σε κείμενο - σκηνοθεσία Ιωάννας Μανούσακα και μουσική Βασίλη Βασιλάτου. Παίζουν: Θοδωρής Πολυζώνης, Λίνα Πρίντζου. Μουσικοί: Ελλη Βασιλάτου (τραγούδι - κλαρινέτο), Κώστας Καραγιάννης (ακορντεόν - σαξόφωνο), Γιάννης Σαρικάκης (κιθάρα - φωνή), Βασίλης Βασιλάτος (κρουστά).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ