Κυριακή 12 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

* Εσωτερικά διοικητικά προβλήματα αντιμετωπίζει το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου «Μάτι» Αττικής, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί (σαν φιναλίστ 2004) στο Κύπελλο Ελλάδας στις 29 Μάη με τον ΝΟ Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και να αποκλειστεί από τους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας 2005.

* Με επιτυχία και προοπτική καθιέρωσης των αγώνων σκακιού, έγινε το 1ο Διενοριακό Σκακιστικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Οι πρώτοι νικητές (έλαβαν μέρος 143 μαθητές και μαθήτριες από νήπια μέχρι ΣΤ΄ Δημοτικού) ήταν: Σούλιος Ρ., Σταθοπούλου Μ., Μπαρμπαγιάννης Α., Μαργαρίτης Γ., Μαγκλάρας Θ., Ανδρίτσας Δ., Βακάλης Α., Μιχελάκος Θ., Ανδρίτσος Δ., Ντούνης Π., Κετσετίδης Κ., Βακάλης Α., Μιχελάκος Π., Στασινόπουλος Κ., Ψαρρά Στ., Κωνσταντής Κ., Σερταρίδης Κ., Βασιλείου Π., Μαλαματάς Κ., Τερζιδάκη Αλ., Ανδρώνη Κων., Τσοκόπουλος Δ., Χαλικιόπουλος Α., Μπαρμπαγιάννης Π.

* Στις ίδιες μέρες και ημερομηνίες, αλλά σε διαφορετικές πόλεις, συνεχίζονται την Τετάρτη 15 Ιούνη με τον 4ο γύρο, τα Ανοιχτά Τουρνουά στην Αθήνα και τον Πειραιά. Πρόκειται για το 62ο Τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Αμπελοκήπων (Μακρυνίτσας 12-14 κοντά στο Μετρό τηλ. 6433.584) και το 3ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα «Φοιβητικά 2005» που διοργανώνει ο ΜΦΚΣ ΦΟΙΒΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στο εντευκτήριό του οδός Κιθαιρώνος 12 Καμίνια. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο ώρα 17.30 - 21.00, με ελεύθερη είσοδο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ