Σάββατο 11 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
«Χρώματα» του καλοκαιριού

Από την έκθεση «Στις λαϊκές αγορές της γειτονιάς»
Από την έκθεση «Στις λαϊκές αγορές της γειτονιάς»
Εκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Αντωναρόπουλου με τίτλο «Νυχτερινά», παρουσιάζεται στην γκαλερί «Μ. Αλεξίου» (Δημοκρίτου και Στρατ/κού Συνδέσμου 23). Πρόκειται για την πρόσφατη εικαστική του δημιουργία που θα διαρκέσει έως τις 30/6.

«Μεταβάσεις» τιτλοφορείται η έκθεση (έως 2/7) στην αίθουσα τέχνης «ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ» (Ρίζου και Νίκαιας 10, πλατεία Βικτωρίας). Με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο, οι: Σωκράτης Αργείτης, Χριστίνα Παναγιωτίδου, Ερριέτη Τσεκούρα, στήνουν «βάσεις» για να αναπτυχθεί «μια μικρή πορεία της ανθρώπινης υπόστασης».

Στην Πινακοθήκη «Ψυχάρη 36» (Κυπριάδου) παρουσιάζεται ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Στις λαϊκές αγορές της γειτονιάς». Παρουσιάζονται έργα των: Α. Αϊβάζογλου, Α. Δάρα, Β. Βλαχογιάννη, Στ. Δασκαλάκη, Μ. Ζησιμοπούλου, Τ. Μπατινάκη, Κ. Παπατριανταφυλλόπουλου, Π. Τέτση κ.ά. Στη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται η σειρά 5λεπτων ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τράβελ αρτ». Πρόκειται για ντοκιμαντέρ των: Ν. Ζαπατίνα, Ν. Γιαννόπουλου, που έχουν για θέμα τους γνωστά παλιατζίδικα της Ευρώπης. Διάρκεια έκθεσης έως τις 30/7.

«Μυθοπλασίες» τιτλοφορείται η έκθεση της Αγγελικής Μάνδραλη και του Τάκη Κοζόκου, που φιλοξενείται (έως 18/6) στην «γκαλερί της Ερσης» (Κλεομένους 4, Δεξαμενή). Πρόκειται για γλυπτική και κατασκευές, δημιουργίες των τελευταίων χρόνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ