Τρίτη 5 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2005»
Εντυπωσιακή αυλαία

Με φαντασμαγορικό τρόπο από τα 38 προγράμματα που παρουσιάστηκαν μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές, που βρέθηκαν στο κλειστό του Αργοστολίου, έπεσε την Κυριακή η αυλαία του 17ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, με την επωνυμία «Κεφαλονιά 2005».

Περίπου 1.500 αθλούμενοι από επτά χώρες παρουσίασαν σε τρεις πόλεις του νησιού (Ληξούρι, Κουρκουμελάτα, Αργοστόλι) τα θεαματικά προγράμματά τους, ενθουσιάζοντας τους θεατές, κάτι που το έδειξαν έμπρακτα με την παρουσία τους. Στην τελευταία εκδήλωση που έκλεισε τη φετινή διοργάνωση έδωσαν το «παρών» εκτός από ελληνικής πλευράς και ομάδες από τη Σλοβενία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Πολωνία και τη Βουλγαρία. Ιδιαίτερο στιγμιότυπο της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία της «χάλκινης» Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη γυμναστική Στέλλας Πολλάτου, που υπήρξε αθλήτρια του διοργανωτή συλλόγου του Φεστιβάλ, ΑΓΣ Επτανήσων. Μάλιστα το «παρών» στους αγώνες του Αργοστολίου έδωσε και μερίδα αθλητών των εθνικών ομάδων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, που ήταν πρώην συναθλητές της «χάλκινης» Ολυμπιονίκη.

Τους αγώνες του Φεστιβάλ παρακολούθησε και το μέλος της τεχνικής επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής Ροτζέριο Βαλέριο, που δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα του θεάματος όσο και από οργανωτικής πλευράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ