Παρασκευή 8 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ
Να επιχορηγηθεί ο ΓΣ Ελιμείας

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και υπουργό Πολιτισμού, Κων. Καραμανλή, κατέθεσαν χτες οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγ. Τζέκης και Γ. Χουρμουζιάδης. Θέμα της, η επιχορήγηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ελιμείας, με έδρα το Δημοτικό Διαμέρισμα Κρόνου του Δήμου Ελιμείας Κοζάνης.

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελιμείας Ν. Κοζάνης ο οποίος προήλθε από τη συγχώνευση το 2001 των σωματείων "Αθλητικός Σύλλογος Κρόκου ΑΟ Εθνικός" και "Γυμναστικός Σύλλογος Ανω Κώμης", θα έπρεπε σύμφωνα με τους νόμους και τις Υπουργικές Αποφάσεις να επιχορηγηθεί με 8.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, όμως, ο Σύλλογος δεν έχει πάρει κανένα χρηματικό ποσό», αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ. Μάλιστα επισυνάπτουν και το πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Κοζάνης 5615 όπου αναφέρονται ο αριθμός της απόφασης αναγνώρισης 201/2001 και καταχώρισης στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων με αριθμό 2157/2001, καθώς και την Υπουργική Απόφαση με την οποία αναγνωρίζεται ως αθλητικό σωματείο ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελιμείας, με αριθμό μητρώου ΩΨ40.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να δοθεί στο Γυμναστικό Σύλλογο Ελιμείας το σχετικό κονδύλι που δικαιούται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ