Σάββατο 11 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Βόλτα στην Ουγγαρία

Πανέτοιμος να ριχθεί στους δυνατούς ευρωπαϊκούς ρυθμούς που «προστάζει» το Κύπελλο Πρωταθλητριών, είναι ο Ολυμπιακός, που σήμερα (18.00) αντιμετωπίζει στη ρεβάνς την ουγγρική Καποσβάρ εκτός έδρας. Με «όπλο» του το 3-0 που πήρε στη Γλυφάδα, η ομάδα του Ζόραν Γκάετς, αναμένεται να κάνει επίδειξη δύναμης κόντρα στους Ούγγρους. Αλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» δε φαίνονται διατεθειμένοι να χάσουν την πρόκρισή στους «16» του θεσμού και θα κάνουν τα πάντα ώστε να ακολουθήσουν το δρόμο της πρόκρισης που άνοιξε η ΑΕΚ με την είσοδό της στη φάση των «16» του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

  • Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Στο σημαντικότερο αγώνα της ημέρας, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο (ΑΕΚ, 19.00). Από τ' άλλα δύο παιχνίδια την περισσότερη προσοχή αναμένεται να τραβήξει το παιχνίδι της Λεωφόρου (18.30 SEVEN), αφού αν και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση από την ΕΑ Πατρών, ωστόσο τα εσωτερικά προβλήματα που τον ταλανίζουν προβλέπεται να έχουν αντίκτυπο και εντός αγωνιστικού χώρου. Εύκολο, εξάλλου, έργο αναμένεται να έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας (17.00) την ανίσχυρη Φιλία.
  • Στην τελευταία αγωνιστική (11η) του Α' γύρου του πρωταθλήματος της Α1, κοντράρονται σήμερα και αύριο οι γυναίκες. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια που πραγματοποιούνται είναι τα εξής: Σήμερα: Βριλήσσια - Νίκη Αλεξανδρούπολης (15.00), Πανελλήνιος - Βύρωνας (17.00), Αγ. Σώστης - Φιλαθλητικός (18.00). Αύριο: Αρης - Ηλιούπολη (12.00), ΕΑ Λαρίσης - Ηρακλής (12.00), Παναθηναϊκός - Αίας Εύοσμου (17.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ