Σάββατο 6 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Επιλογές
Μουσική και θέατρο παντού
Σαβίνα Γιαννάτου
Σαβίνα Γιαννάτου
  • Η Σαβίνα Γιαννάτου συνοδευόμενη στο πιάνο από την Ιρίνα Βαλεντίνοβα, εμφανίζεται τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος» στα Χανιά, με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Θα προβληθεί η ταινία «Τοπ Καπί» του Ζιλ Ντασσέν και μουσική Μάνου Χατζιδάκι.
  • Τον «Ορέστη» του Ευριπίδη, παρουσιάζει σήμερα, στο Αρχαίο Θέατρο Θάσου, η «Θεατρική Διαδρομή» σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, μουσική Βασίλη Δημητρίου, σκηνικά Γιώργου Γαβαλά, κοστούμια Κατερίνας Παπανικολάου. Το ρόλο του Ορέστη ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης. Παίζουν επίσης: Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Θωμάς κ.ά. Τη Δευτέρα, η παράσταση θα δοθεί στο Θέατρο Κήπου «Εγνατία», στην Αλεξανδρούπολη.
  • Σήμερα στις 23.00, ο Πέτρος Γαϊτάνος εμφανίζεται στο Καστέλλι Πεδιάδας, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου. Μαζί του η Παυλίνα Γουλοπούλου και ο Γιώργος Χριστοδούλου.
  • Η υπέροχη φωνή της Αρετής Κετιμέ, μαζί με τον Παναγιώτη Λάλεζα εμφανίζονται τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Ποσειδωνία Σύρου.
  • Το έργο του Jean Kerr «Μαίρη - Μαίρη» παρουσιάζει (έως 14/8) ο θίασος «Διθύραμβος» στο Θέατρο 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.
  • Στο Βαθύ της Σάμου, αύριο, η Τάνια Τσανακλίδου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου παρουσιάζουν μαζί ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα με παλιά και καινούργια τραγούδια και με μεγάλη διάθεση για αυτοσχεδιασμό, θυμίζοντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές και των δύο.
  • Ο Μπάμπης Τσέρτος και η ορχήστρα του θα εμφανιστούν σήμερα στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας, ενώ την Τρίτη στο Βαθύ της Σάμου. Επίσης ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί με τη Νάντια Καραγιάννη και την ορχήστρα του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου και τη μουσική επιμέλεια του Σάκη Παπαδημητρίου θα εμφανιστούν αύριο, στη Φτέρη Αιγίου.
  • Αρετή Κετιμέ
    Αρετή Κετιμέ
    Συναυλία, αύριο, στη Νάξο, με το μουσικό τρίο «TABAKO» με τους: Κώστα Βόμβολο (ακορντεόν, πλήκτρα), Γεώργιο Μπαντούκ (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι), Τάσο Μισυρλή (τσέλο, τραγούδι).
  • Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, παρουσιάζει, τη Δευτέρα και Τρίτη, στο Ηράκλειο Κρήτης, τον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου, σε μετάφραση Παναγιώτας Πανταζή, σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Στο ρόλο του Δον Ζουάν ο Αιμίλιος Χειλάκης. Παίζουν επίσης: Γεράσιμος Γεννατάς, Γωγώ Μπρέμπου, Κώστας Μπερικόπουλος, Δημήτρης Βογιατζής κ.ά.
  • Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει, τη Δευτέρα στα Γρεβενά και την Τρίτη, στη Νεάπολη Κοζάνης, τον «Υπηρέτη Δύο Αφεντάδων» του Γκολντόνι σε απόδοση και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. Παίζουν: Παύλος Χαϊκάλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους κ.ά.
  • Η μουσική τριλογία του Χάουαρντ Σορ από την ταινία «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών» παρουσιάζεται την Τρίτη, στο Ηρώδειο.
  • Ο Λάκης Χαλκιάς και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με ανθολογίες που χαρακτήρισαν το ελληνικό τραγούδι στον εικοστό αιώνα, την Τρίτη στο Δήμο Φερών.
  • «Οι κυνικοί ξανάρχονται», μια μουσικο-θεατρική κωμωδία του Νίκου Καλογερόπουλου, την Τρίτη, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ