Παρασκευή 19 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Διευκρινίσεις ΦΙΦΑ για οφσάιντ

Επιπλέον στοιχεία και διευκρινίσεις σχετικά με το νέο κανονισμό του οφσάιντ έδωσε στις ομοσπονδίες-μέλη της η ΦΙΦΑ. Το διεθνές συμβούλιο ποδοσφαίρου (IFAB), το οποίο αποτελεί το νομοθετικό όργανο της ΦΙΦΑ, συνεδρίασε την περασμένη βδομάδα και χτες ενημέρωσε όλες τις εθνικές ομοσπονδίες σχετικά με τον κανονισμό που θα ισχύει στο εξής. «Η παράβαση του οφσάιντ θα μπορεί να υποδειχτεί πριν ο επιτιθέμενος που βρίσκεται σε αντικανονική θέση έρθει σε επαφή με την μπάλα, αν, κατά τη γνώμη του διαιτητή, κανένας συμπαίκτης του, ο οποίος προέρχεται από κανονική θέση, δεν εμπλέκεται στη φάση», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του IFAB.

  • Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Στιούαρτ Πιρς, δήλωσε ότι επιθυμεί την απόκτηση του Στέλιου Γιαννακόπουλου παρά τα 6 εκατ. ευρώ που τον κοστολογεί η Μπόλτον. Ο τεχνικός της Σίτι ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν έχει αποφασίσει για τη νέα βελτιωμένη πρόταση που θα καταθέσει, συμπληρώνοντας ότι η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πάψει το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιαννακόπουλου
  • Κοντά στην επιστροφή του στα βρετανικά γήπεδα και στη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Μάικλ Οουεν. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι έτοιμη να εντάξει και πάλι τον 25χρονο Αγγλο επιθετικό στο έμψυχο δυναμικό της. Δεδομένη θεωρείται η συναίνεση του ποδοσφαιριστή, που αποτελεί την 5η επιλογή του Λουξεμπούργκο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ