Κυριακή 12 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' Εθνική
Ντέρμπι κορυφής

Μεγάλο ματς στο Αιγάλεω, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάνεννα

Δοκιμάζεται σήμερα στο Αιγάλεω ο ΠΑΣ Γιάννενα (φωτό από παιχνίδι με τον Αθηναϊκό)
Δοκιμάζεται σήμερα στο Αιγάλεω ο ΠΑΣ Γιάννενα (φωτό από παιχνίδι με τον Αθηναϊκό)
Στο Αιγάλεω θα γίνει το μεγάλο ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Εκεί το «Σίτι», που είναι δεύτερο στη βαθμολογία, θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα. Ο τεχνικός ηγέτης της Αθηναϊκής ομάδας Γιώργος Χαντζάρας, αναφερόμενος στο ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Παίζουμε με την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Αν νικήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, ώστε να διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη μακρύ δρόμο και είναι νωρίς να μιλάμε για άνοδο».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, είπε: «Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Αιγάλεω έχει πολύ γερή έδρα, αλλά και μια πολύ καλή ομάδα, όπως άλλωστε φαίνεται από τη βαθμολογική του θέση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος». Οι άλλες δύο ομάδες που ακολουθούν στο βαθμολογικό πίνακα παίζουν στις έδρες τους. Ο Αθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Ελευσίνα και ο κόουτς των Βυρωνιωτών Τάσος Χατζηαγγελής τόνισε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Στις Σέρρες η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τον Εθνικό. Ο Νίκος Αναστόπουλος επισήμανε ότι πρέπει να προσέξει η ομάδα του, αφού οι Πειραιώτες προέρχονται από μεγάλη νίκη σε βάρος του Ιάλυσου.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια: Ιάλυσου-Καλλιθέας, Λάρισας-Αγ. Νικολάου, Παναιτωλικού-Καλαμαριάς, Αιγίου-Ολυμπιακού Βόλου, Αναγέννησης Καρδίτσας-Πιερικού (14.30), Νάουσας-Βέροιας. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ