Παρασκευή 26 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
Τεστ στη Γερμανία

Με 14 παίκτες στη σύνθεσή της, η εθνική ομάδα ανδρών αναχώρησε χτες για το Ανόβερο, ενόψει της συμμετοχής της στο δεύτερο τουρνουά της προετοιμασίας της που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπράουνσβαϊκ.

Την ελληνική αποστολή δεν ακολούθησαν οι τραυματίες Κώστας Βασιλειάδης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, οι οποίοι θα συνεχίσουν τη θεραπεία τους στην Αθήνα και θα περιμένουν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής την ερχόμενη Τρίτη.

Αντίθετα, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που δεν προπονήθηκε προχτές, ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής, δε θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά με τη Γεωργία, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για τους δυο επόμενους αγώνες με τη Λευκορωσία και τη Γερμανία.

«Θα παίξουμε ακόμα σε τρία, δύσκολα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την ταχύτητα της ομάδας, να βελτιώσουμε το ρυθμό μας και να επιμηκύνουμε τη διάρκεια της καλής απόδοσής μας. Εχουμε χρόνο μπροστά μας και προχωράμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας» υποστήριξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ