Κυριακή 28 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Με αγωνιστικούς όρους η μάχη των εκλογών

Σε πορεία κορύφωσης της προεκλογικής μάχης μπαίνει από αύριο το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, με πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων σε χώρους όπου δουλεύουν και συχνάζουν οι εργάτες, ενόψει και της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτέμβρη, στις 9 π.μ., στο θέατρο «ΠΕΡΟΚΕ».

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στο Συνδικάτο, που θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτώβρη, έχουν μεγάλη σημασία για τη συνέχιση της αγωνιστικής και ταξικά συνεπούς δράσης του συνδικάτου. Για την παραπέρα ανάπτυξη των αγώνων του κλάδου και της εργατικής τάξης γενικότερα, την ενίσχυση των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα, 29/8/2005, θα γίνουν οι παρακάτω εξορμήσεις:

  • Τα Παραρτήματα του Κέντρου, του Αιγάλεω, των Πετραλώνων θα εξορμήσουν το πρωί σε γιαπιά της περιοχής τους και το απόγευμα σε καφενεία.
  • Το Παράρτημα του Ιλίου ετοιμάζει εξόρμηση σε γιαπιά της Πετρούπολης. Το απόγευμα, η εξόρμηση θα συνεχιστεί σε καφενεία της περιοχής τους.
  • Σε καφενεία των περιοχών τους, θα εξορμήσουν και οι οικοδόμοι από τα Παραρτήματα σε Καλλιθέα, Καματερό, Μπραχάμι, Ζωγράφου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ