Τετάρτη 31 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Τρία πλούσια διήμερα

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και σε πόλεις της Βορειοδυτικής Ελλάδας, με σταθμούς για αυτή την εβδομάδα το Δημοτικό Πάρκο στο Αγρίνιο, στις 2-3 Σεπτέμβρη, το Κηποθέατρο στην Πρέβεζα, στις 2-3 Σεπτέμβρη και την Πάνω Πλατεία στην Κέρκυρα, στις 4-5 Σεπτέμβρη. Την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν φεστιβαλικές εκδηλώσεις στο Πάρκο Λιθαρίτσια στα Γιάννενα (9-10 Σεπτέμβρη), στην Πλατεία Σκουφά στην Αρτα (10-11 Σεπτέμβρη) και στην Ηγουμενίτσα (10 Σεπτέμβρη).

Αγρίνιο

Το Σάββατο 3/9, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις, χορευτικό Ποντίων, συναυλίες από τους «ΦΤΗΝΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» και ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Την Κυριακή 4/9, θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα στον Ν. Ξυλούρη, συναυλία από τούρκικο συγκρότημα και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Πρέβεζα

Το Σάββατο 3/9 θα μιλήσει η Νατάσα Μιχαήλ, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για την Εθνική Αντίσταση, συναυλίες με ερασιτεχνικά συγκροτήματα, καθώς και δημοτικά τραγούδια με τον Πετρολούκα Χαλκιά. Την Κυριακή 4/9 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις, αφιέρωμα στην ιστορία του εργατικού κινήματος και στον Μάνο Λοΐζο και συναυλία ερασιτεχνικών συγκροτημάτων.

Κέρκυρα

«Τι θέλουμε να μας μαθαίνουν τα σχολεία» είναι το κεντρικό θέμα της Κυριακής 4/9 κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την παιδεία, ενώ θα υπάρξει κριτική παρουσίαση του περιεχομένου των εκπαιδευτικών βιβλίων και προβολή DVD για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Λαοδάμας» και ροκ μουσικό πρόγραμμα. Τη Δευτέρα 5/9 θα μιλήσει ο Βασίλης Τασούλας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Κέρκυρας θα «ανεβάσει» το έργο «Ο μπαμπάς ο πόλεμος» του Ι. Καμπανέλλη, θα προβληθεί ταινία για τις εργασιακές σχέσεις, μουσικό αφιέρωμα στο Ν. Καββαδία και ρεμπέτικο γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ