Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΒΕΡΝΗ.-- Αεροσκάφος τύπου «Airbus 300» της τουρκικής αεροπορικής εταιρίας «Onour Air» καθηλώθηκε χτες στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, λόγω τεχνικών προβλημάτων που εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο από Ελβετούς ειδικούς.

ΓΕΝΕΥΗ.-- Ο Γάλλος Πασκάλ Λαμί ανέλαβε χτες και επίσημα τα καθήκοντά ως διευθυντής στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ)..

ΚΑΜΠΕΡΑ.-- Νέα μέτρα κατά της «τρομοκρατίας» που πιθανότατα θα είναι πιστή αντιγραφή των ανάλογων μέτρων της βρετανικής κυβέρνησης του Τόνι Μπλερ μελετά από χτες και η κυβέρνηση του Αυστραλού πρωθυπουργού Τζον Χάουαρντ.

ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Ο ελβετικής υπηκοότητας μουσουλμάνος ακαδημαϊκός Ταρίκ Ραμαντάν, στον οποίο η κυβέρνηση Τζ.Ου. Μπους έχει απαγορεύσει την είσοδο στις ΗΠΑ, προσελήφθη χτες από τη βρετανική κυβέρνηση ως σύμβουλος στον αγώνα κατά του ισλαμικού εξτρεμισμού, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Γκάρντιαν».

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΠΡΙΣΤΙΝΑ.-- Σε ιατρικές εξετάσεις στο... αμερικανικό στρατιωτικό νοσοκομείο Λάντστουλ της Γερμανίας υποβάλλεται από χτες ο «πρόεδρος» του Κοσσυφοπεδίου Ιμπραΐμ Ρουγκόβα, που σύμφωνα με δυτικό διπλωμάτη «είναι σοβαρά άρρωστος»...

ΜΟΣΧΑ.-- Η ρωσική κυβέρνηση αντέδρασε έντονα σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρμεντ που ισχυρίζεται πως η Μόσχα διατηρεί ένα επιθετικό πρόγραμμα βιολογικών όπλων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ