Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Επιστροφή στο «πρωτάθλημα»

Χωρίς Κώτσιο και Μορίς ο ΠΑΟ σήμερα στη Νεάπολη

Eurokinissi

Χωρίς Κώτσιο και Μορίς ο ΠΑΟ σήμερα στη Νεάπολη
Επιστροφή στις... εγχώριες διοργανώσεις, μετά την ανάπαυλα για τον αγώνα της Εθνικής στο Καζαχστάν, έχουμε σήμερα και αύριο (η αυλαία άνοιξε χτες με τα ματς Ολυμπιακού-Πανιωνίου και ΠΑΟΚ-Ατρόμητου) με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ εθνικής. Σε δυο γήπεδα του Λεκανοπεδίου επικεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Αναλυτικά τα ματς:

Στη Νεάπολη ο Ιωνικός που απέσπασε ισοπαλία στην πρεμιέρα από τον Λεβαδειακό, θα φιλοξενήσει τον, «λαβωμένο» από το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, Παναθηναϊκό (20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Οι πράσινοι αν και έχουν αγωνιστικά προβλήματα (απόντες οι τιμωρημένοι Κώτσιος, Μορίς, αμφίβολος ο Γκούμας) δε σκέφτονται τίποτα άλλο από τους τρεις βαθμούς. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού του τριφυλλιού Αλμπέρτο Μαλεζάνι: «Γνωρίζουμε ότι η έδρα είναι δυνατή όμως εμείς πρέπει πάση θυσία να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης. Είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε στο γήπεδο». Αξίζει να σημειωθεί ότι θέση στην αρχική 11άδα διεκδικεί ο Σουηδός Νίλσον.

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής των Νικαιωτών, Σάκης Τσιώλης, είπε: «Το άγχος αναμφίβολα θα το έχει ο ΠΑΟ και όχι εμείς. Με τη βοήθεια και της τύχης πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα πόντο».

Χωρίς κόσμο στο πλευρό της, λόγω της τιμωρίας από τα επεισόδια στο Περιστέρι, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Ο Φερνάντο Σάντος αναφερόμενος στην αναμέτρηση επεσήμανε: «Ο δωδέκατος παίκτης, που είναι ο κόσμος μας, θα λείπει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε ακόμη πιο συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα ώστε να φτάσουμε στην επιτυχία».

Ο Σάββας Κωφίδης από τη μεριά του τονίζει: «Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πρέπει να βρούμε το δρόμο μας. Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την αγωνιστική άνοδο του Ηρακλή».

Συνοικιακό ντέρμπι θα έχουμε στο Αιγάλεω όπου η ομώνυμη ομάδα θα κοντραριστεί με τον Ακράτητο (21.00 ΑΛΦΑ). Βαζάκας και Ντουμιτρέσκου συμφωνούν ότι θα γίνει ένα δυνατό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μια από τα... ίδια ισχύει και για το ματς της Καλαμαριάς όπου ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (17.30).

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ θέλει να κάνει «σεφτέ» στους βαθμούς με αντίπαλο την ισχυρή Σκόντα Ξάνθη (17.30) που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας επί του ΠΑΟΚ. Τόσο ο Βαγγέλης Βλάχος όσο και ο συνάδελφός του Γιάννης Μαντζουράκης δηλώνουν ότι όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για την επικράτηση.

Τέλος, αύριο η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι στο Αλκαζάρ όπου η Λάρισα θα υποδεχτεί την Καλλιθέα (21.30 ΑΛΦΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ