Τρίτη 27 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Δε θα περιμένουμε άλλο

Απαιτούν να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα σχολεία

Παράσταση διαμαρτυρίας στο διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και στην προϊσταμένη του Γ' Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησε χτες το πρωί αντιπροσωπεία της Ενωσης Γονέων Περάματος, μαζί με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά και διαμαρτυρήθηκαν για τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία του Περάματος, τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με το υπόμνημα που κατέθεσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας, κανένα ολοήμερο τμήμα δε λειτουργεί, αφού δεν έχουν έρθει εκπαιδευτικοί και όπου αυτοί υπάρχουν, βρίσκονται σε τάξεις καλύπτοντας θέσεις του βασικού προγράμματος, ενώ λείπουν σχεδόν όλες οι ειδικότητες, όχι μόνο από τα ολοήμερα τμήματα, αλλά και από το βασικό πρόγραμμα (κύρια γυμναστές και δάσκαλοι αγγλικών). Ακόμα, στο 2ο Γυμνάσιο λείπουν οκτώ εκπαιδευτικοί, από τους οποίους, οι έξι είναι σε κύρια μαθήματα (φιλολογικά, μαθηματικά, φυσική).

Οι γονείς τόνισαν ότι δε θα ανεχτούν για πολύ αυτή την κατάσταση. Θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη. Εάν μέχρι τότε δεν έχουν καλυφτεί όλα τα κενά, θα προχωρήσουν μαζί με τους εκπαιδευτικούς σε πολύμορφες κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ