Τρίτη 6 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 62
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ιβκοβιτς: «Φοβού τους μάνατζερς»

Μπορεί ο Ιάκωβος Τσακαλίδης να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα... δοκιμαστικά των Βανκούβερ Γκρίζλις και η περιοδεία του στο ΝΒΑ να άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο, εντούτοις εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά για το διεθνή σέντερ. Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Ικβοβιτς εξέφρασε την απογοήτευση και την έκπληξη του για τη συμπεριφορά του Ιάκωβου Τσακαλίδη, ενώ άφησε και υπονοούμενα για το ρόλο των μάνατζερ στην υπόθεση. «Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ούτε ο ίδιος, ούτε ο μάνατζέρ του. Ακόμη και ο Πέτροβιτς ή ο Ντίβατς μου ζήτησαν άδεια για να πάνε να δοκιμαστούν στις ΗΠΑ. Κάποιοι βρίσκονται πίσω από τον Τσακαλίδη και τον επηρεάζουν. Ισως μάλιστα να μην τον θέλουν στο ΝΒΑ αλλά να έχουν άλλους στόχους. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όπως μου είπε η διοίκηση και θα πρέπει η ΚΑΕ να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να προφυλάξει την ομάδα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός. Στο μεταξύ ο «Ντούντα» έχει ετοιμάσει πρόγραμμα 6 βδομάδων για την ατομική βελτίωση των παικτών. Επίσης, ο τεχνικός της ΑΕΚ επιθυμεί ως τις 15 του Ιούλη να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές... Παράλληλα, έκανε λόγο για σχεδιασμό πάνω στο βασικό «κορμό» της προηγούμενης περιόδου.

  • Ενα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Γιαννούλης. Η προσφορά του «Δικεφάλου» ανέρχεται στα 850 εκατομμύρια δραχμές για συμβόλαιο τριών χρόνων. Ποσό που «πλησιάζει»... υπερβολικά στο κασέ του διεθνή φόργουορντ σέντερ, ο οποίος θέλει 300 εκατομμύρια ετησίως από την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα επιστρέφει την Τρίτη από την Ιταλία και θα συναντηθεί με το Γιώργο Μπατατούδη, ο οποίος φέρεται να του προσφέρει 110 εκατομμύρια για μονοετές συμβόλαιο. Πάντως στο παιχνίδι του Γιάννη Γιαννούλη έχει μπει για τα καλά και ο Παναθηναϊκός και πληροφορίες φέρνουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο να περιμένει προκειμένου να έχει τον τελευταίο λόγο πριν την επίσημη απόφαση του παίκτη.. Πάντως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δε φέρεται διατεθειμένη να μπει σε πλειστηριασμούς, και η προσφορά της δείχνει να είναι οριστική... Οσο για τους υπόλοιπους στόχους, τηρείται στάση αναμονής. Εξαλλου, προς αίσιο τέλος... βαδίζει και η υπόθεση με τον Νίκο Οικονόμου όπου απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
  • Τέλος, στην αναμονή ή άλλη μια βδομάδα αγωνία; Τα πράγματα στον Ολυμπιακό δείχνει να συγκλίνουν προς το πρώτο συμπέρασμα αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει καταλήξει στις οριστικές αποφάσεις του για το μέλλον των «ερυθρολεύκων» και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Κυρίαρχο θέμα, βέβαια, είναι αυτό του προπονητή όπου θα ξεκαθαριστεί το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν με τον Γιάννη Ιωαννίδη ή όχι στον πάγκο τους. Αν συμβεί το δεύτερο προφανώς, θα ανακοινώσει και τη «διάδοχη» κατάσταση. Μετά τη λύση στο θέμα προπονητή, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και στην οριστικοποίηση των μεταγραφικών του επιλογών, καθώς οι προτάσεις από τους μάνατζερ συνεχίζουν να... έρχονται σωρηδόν στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ