Σάββατο 8 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΚΕ
Ανοίξτε πάλι το Ταχυδρομείο Βερδικούσιας

Να επαναλειτουργήσει το Ταχυδρομικό Γραφείο στη Βερδικούσια του Ν. Λάρισας, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής.

Με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι δύο βουλευτές του Κόμματος, τονίζουν ότι η κατάργηση του Ταχυδρομικού Γραφείου έχει προκαλέσει αναστάτωση και ταλαιπωρία στους κατοίκους της Βερδικούσιας. Οι κάτοικοι που φτάνουν τους 2.000 το χειμώνα και 4.000 το καλοκαίρι είναι υποχρεωμένοι να αναζητούν την αλληλογραφία και τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ ανάμεσα σε σκόρπια περιοδικά και εφημερίδες, στο καφενείο του χωρίου, όπου τα αφήνουν. Η κατάσταση αυτή έχει σαν συνέπεια να χάνεται αλληλογραφία και οι κάτοικοι και οι παραθεριστές να είναι αναγκασμένοι να πάνε στον Τύρναβο για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, χάνοντας χρόνο και χρήμα.

Οι Τ. Τσιόγκας και Ν. Γκατζής ρωτούν τους υπουργούς Μεταφορών - Επικοινωνιών και Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης τι μέτρα προτίθενται να πάρουν για την επίλυση του παραπάνω προβλήματος που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Βερδικούσιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ