Τρίτη 18 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Δε λειτουργεί το νέο νοσοκομείο

Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου για τον υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη

«Παρ' όλο που έγινε τελικά η παράδοση του κτιρίου του νέου Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά από αρκετά χρόνια καθυστέρησης και ύστερα από αλλεπάλληλες παρατάσεις, ακόμη δεν είναι δυνατή η λειτουργία του», υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος σε Επίκαιρη Ερώτησή του για τον υπουργό Υγείας, Νικήτα Κακλαμάνη.

Οπως σημειώνει ο βουλευτές του ΚΚΕ, καθυστερεί η έγκριση του νέου Οργανισμού για την πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και του προσωπικού τεχνικής υποστήριξης και η παράδοση του νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού. «Για την καθυστέρηση αυτή, συνεχίζει, σοβαρότατες ευθύνες φέρουν τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και η σημερινή της ΝΔ γιατί τα προβλήματα αυτά θα μπορούσαν να έχουν επιλυθεί, ώστε με την παράδοση του κτιρίου να είναι δυνατή και η έναρξη της λειτουργίας του, όπως επανειλημμένα είχαμε επισημάνει με Ερωτήσεις μας, που είχαμε καταθέσει τα προηγούμενα χρόνια στη Βουλή. Οι περικοπές των κοινωνικών δαπανών που εφαρμόζονται όλα αυτά τα χρόνια βάζουν σε ανησυχία για το πότε θα ολοκληρωθεί το νοσοκομείο».

Ο Αντώνης Σκυλλάκος ερωτά τον υπουργό Υγείας τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την άμεση έγκριση του νέου Οργανισμού στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και την άμεση πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και του τεχνικού που είναι αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία του. Τέλος, ερωτά τι μέτρα θα πάρει για την άμεση προμήθεια του ξενοδοχειακού αλλά και του αναγκαίου και σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ