Σάββατο 22 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
«Μαγνήτης» το ΟΑΚΑ

Το παιχνίδι ΑΕΚ - ΠΑΟ ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική. Εξοδος κινδύνου για τους πρωτοπόρους Ξάνθη και Ολυμπιακό

Ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ αύριο στο Ολυμπιακό στάδιο

Eurokinissi

Ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ αύριο στο Ολυμπιακό στάδιο
Τρεις επίφοβες εξόδους, των βρισκομένων στα ψηλά... πατώματα και ένα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής. Είναι λοιπόν πιθανότατο το ενδεχόμενο αλλαγών στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα «φώτα» συγκεντρώνονται στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού, αλλά δεν υπολείπονται σημασίας, η κάθοδος της Ξάνθης στο Αιγάλεω, το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Κρήτη και η μετάβαση του Ατρομήτου στο «Καυταντζόγλειο».

Κοινή έδρα, κοινός στόχος, για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ, αμφότεροι, θέλουν τη νίκη για λόγους ουσίας (βαθμολογική συγκομιδή, ψυχολογική ενίσχυση), αλλά και γοήτρου. Αν μια από τις δύο ομάδες πάρει τους τρεις βαθμούς, θα έχει τη δυνατότητα (ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα) να πλησιάσει, σε απόσταση «αναπνοής», τους προπορευόμενους Ξάνθη και Ολυμπιακό. Ο Σάντος προβληματίζεται για την επάνδρωση των δύο θέσεων στην επίθεση, αλλά και για τη συμμετοχή του Κόντη, η οποία θα κριθεί σήμερα. Στην πλευρά των (τυπικά) φιλοξενουμένων ο «πονοκέφαλος» του Μαλεζάνι ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος, του οποίου επίσης η συμμετοχή είναι αμφίβολη.

Κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται το έργο της Ξάνθης στο Αιγάλεω. Οι ακρίτες θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα (πρωτιά), αλλά όπως επισήμανε και ο τεχνικός τους, Γ. Μαντζουράκης: «Χρειάζεται πολλή προσοχή, γιατί τώρα όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν». Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με το συνάδελφό του, Γ. Βαζάκα, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπάρκογλου.

«Εχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πηγαίνουμε με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» δήλωσε χτες ο Σόλιντ, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Στο παιχνίδι της Κρήτης δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Ριβάλντο - Γεωργάτου, ενώ αμφίβολος είναι ο Καψής, που χτες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Να ζευγαρώσει τις νίκες του, στη διοργάνωση, θέλει από την πλευρά του ο ΟΦΗ. Εργο όχι βατό, γεγονός το οποίο υπογράμμισε και ο Βλάχος.

Το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: Ηρακλής - Ατρόμητος (17.45, ΑΛΦΑ). ΑΥΡΙΟ: Λεβαδειακός - Καλλιθέα, Ακράτητος - Πανιώνιος (15.30), ΠΑΟΚ - Ιωνικός (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Αιγάλεω - Ξάνθη (19.00, ΑΛΦΑ), ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (21.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). ΔΕΥΤΕΡΑ: Λάρισα -Καλαμαριά (21.00, ΑΛΦΑ).

  • Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής θα γίνουν τα ματς: ΣΗΜΕΡΑ: Νίκη Βόλου - ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου (16.00, ΕΤ-3). ΑΥΡΙΟ: Αρης - Θρασύβουλος, Πανηλειακός - Ηλυσιακός, Προοδευτική - Εθνικός Αστέρας, Καλαμάτα - Σέρρες, Βέροια - Καστοριά με ώρα έναρξης 15.30. ΔΕΥΤΕΡΑ: Εργοτέλης - Χαϊδάρι (15.30), Παναχαϊκή - Κέρκυρα (16.00, ΕΤ-3).
  • Στη Γ' Εθνική αύριο θα έχουμε τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα: ΝΟΤΟΣ: Ατσαλένιος - Λήλας, Ρόδος - Αχαϊκή, Αχαρναϊκός - Παναιτωλικός, Αγ. Δημήτριος - Απόλλωνας, Μεσσηνιακός - Θύελλα Πατρών (Δευτέρα, 15.30), Βύζας - Κερατσίνι, Ιωνία 2000 - Αστέρας Τρίπολης, Αιολικός - Διαγόρας. ΒΟΡΡΑΣ: Πτολεμαΐδα - Θερμαϊκός, Πιερικός - Κοζάνη, Αγρ. Αστέρας - Θράκη, Αναγ. Καρδίτσας - Πανθρακικός, ΑΕ Γιάννενα - ΠΑΣ Γιάννενα, Δόξα Δράμας - Τρίκαλα, Πολύκαστρο - Αναγ. Αρτας, Λαμία - Καβάλα. Οι αγώνες στους δυο ομίλους αρχίζουν στις 15.30.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ