Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
Ψηφίζουν από σήμερα

Κάλεσμα της «Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης»

Ξεκινούν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια - Καθηγητών» (ΣΕΦΚ). Οι εκλογές θα διεξαχθούν σήμερα (10 π.μ. - 5 μ.μ.), αύριο, Σάββατο (11 π.μ. - 5 μ.μ.) και την Κυριακή (11 π.μ. - 5 μ.μ.) στα γραφεία του Σωματείου (Μεσολογγίου 5, 2ος όροφος, Αθήνα).

Κάλεσμα για το δυνάμωμα του Σωματείου, απευθύνει η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση», κάνοντας σαφές ότι «το μόνο διαβατήριο για τον εργαζόμενο είναι η δημιουργία ενός σωματείου αδέσμευτου, ταξικού, μαζικού, που θα δίνει τη μάχη καθημερινά, που θα βρει αντιμέτωπους τους εργοδότες, που δε θα βασίζεται στην αβεβαιότητα και στους δισταγμούς της ηγεσίας τόσο της Ομοσπονδίας όσο και του κυβερνητικού συνδικαλισμού εν γένει».

Παράλληλα, η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση» επισημαίνει την αναγκαιότητα συμμετοχής του σωματείου σε ένα ενιαίο ταξικό μαχόμενο μέτωπο και διευκρινίζει ότι στη συγκεκριμένη κατάσταση εκφραστής αυτής της αναγκαιότητας του εργατικού κινήματος είναι το ΠΑΜΕ. Δεν μπορεί η ενότητα της επίθεσης του κεφαλαίου να βρίσκει διχασμένους τους εργαζόμενους διαφόρων κλάδων, περιορισμένους στα στενά συντεχνιακά τους συμφέροντα». Και καλεί όλους τους εργαζόμενους καθηγητές να διεκδικήσουν τη θέσπιση συμβάσεων αορίστου χρόνου, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, πραγματικούς μισθούς, ενεργοποίηση των οργάνων ελέγχου των φροντιστηρίων και των συμβάσεων σε όλα τα φροντιστήρια, πραγματικό ταξικό, αδέσμευτο σωματείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ