Σάββατο 5 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι κορυφής

Με άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα, ειδικά για την κορυφή, συνεχίζεται το επαγγελματικό πρωτάθλημα, στην Α' Εθνική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι των πρωτοπόρων, από το αποτέλεσμα του οποίου - σε συνδυασμό με το τι θα κάνουν οι «διώκτες» τους - θα υπάρξουν ανακατατάξεις (βαθμολογικής διαφοράς ή και θέσεων).

Με ένα στόχο, διττής σημασίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη. Θέλει τη νίκη, αφενός για να την υπερκεράσει και να περάσει μόνος πρώτος, αφετέρου για να διασκεδάσει τις αρνητικότατες εντυπώσεις από το «στραπάτσο» με τη Λιόν. Στην αντίπερα όχθη, για τους ακρίτες είναι ένα πολύ σοβαρό τεστ και θα παίξουν κατά το δυνατόν καλύτερα, για την ουσία (βαθμούς - θέση), αλλά και τις εντυπώσεις. Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η ΑΕΚ, που φιλοξενεί την Καλλιθέα, χωρίς Μάλμπασα - Βενλίνσκι. Μάλιστα αν το καταφέρει, και η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» τελειώσει ισόπαλη, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν (συγκάτοικοι με την Ξάνθη) στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με βασικό στόχο την καλή εμφάνιση και ό,τι βγει... Στον πάγκο τους για πρώτη φορά (επίσημα) ο Ντουμιτρέσκου, πρώην προπονητής στο «δικέφαλο».

Το «ηχηρό χαστούκι» από την Μπαρτσελόνα, ευελπιστεί να ξεπεράσει με νίκη - επί του ΟΦΗ - ο Παναθηναϊκός. Οι τριφυλλοφόροι, καλούνται ν' ανασυνταχθούν και να πάρουν τους τρεις πόντους, αλλιώς θα προσθέσουν άλλο έναν σημαντικό πρόβλημα (μεγάλη απόσταση από την κορυφή) στα ήδη υπάρχοντα. Το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ: Λάρισα - Ατρόμητος (17.45, ΑΛΦΑ), ΑΕΚ - Καλλιθέα (19.15, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Λεβαδειακός - Ακράτητος, Ιωνικός - Καλαμαριά (15.00), ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ολυμπιακός - Ξάνθη (20.00, ΑΛΦΑ).

  • Β' EΘNIKH (6η αγωνιστική): ΣΗΜΕΡΑ: Θρασύβουλος - Ολυμπιακός Βόλου (16.00, ΕΤ-3). ΑΥΡΙΟ: Ηλυσιακός - Σέρρες, Πανηλειακός - Εθνικός Αστέρας, Παναχαϊκή - Εργοτέλης, Νίκη Βόλου - Χαϊδάρι, Καλαμάτα - Βέροια, Προοδευτική - Κέρκυρα. ΔΕΥΤΕΡΑ: Αρης - Καστοριά (16.00, ΕΤ-3).
  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ (7η αγωνιστική): ΑΥΡΙΟ: ΝΟΤΟΣ: Αγ. Δημήτριος -Μεσσηνιακός, Αχαρναϊκός - Ρόδος, Ατσαλένιος - Απόλλωνας, Εθνικός Π. - Αχαϊκή, Βύζας - Θύελλα Π., Ιωνία 2000 -Παναιτωλικός, Αιολικός - Λήλας, Αστέρας Τρ. - Κερατσίνι. ΒΟΡΡΑΣ: Πιερικός - Λαμία, Πολύκαστρο - Πτολεμαΐδα, ΑΕ Γιάννενα - Κοζάνη, Δόξα Δράμας - Θερμαϊκός, Αναγ. Καρδίτσας - Καβάλα, Θράκη - Αναγ. Αρτας, Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννενα, Τρίκαλα - Πανθρακικός. Ωρα έναρξης 15.00.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ