Κυριακή 6 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
ΠΑΜΕ στο Πεδίον του Αρεως

Ιδιαίτερα θετικό το κλίμα που συναντούν οι συνδικαλιστές στις καθημερινές εξορμήσεις τους

Οι στόχοι που έθεσαν οι ταξικές δυνάμεις στη Στερεά και την Εύβοια μπροστά στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ φαίνονται ολοένα και πιο εφικτοί, καθώς μια βδομάδα έμεινε μέχρι τις 12 του Νοέμβρη. Οι μέρες που απομένουν θα αξιοποιηθούν σ' αυτή την κατεύθυνση, για την απόδοση του μέγιστου των δυνατοτήτων που υπάρχουν, καθώς είναι απεριόριστες και το κλίμα ευνοϊκό.

Στην Εύβοια, στη Βοιωτία, στη Φθιώτιδα και στη Φωκίδα τα πόδια «έχουν πάρει φωτιά» και οι εργασιακοί χώροι «οργώνονται», περνώντας από εργοστάσια - βιομηχανικούς χώρους, γιαπιά, ΔΕΚΟ, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα. Ιδιαίτερη δουλιά έχει γίνει στο χώρο της νέας γενιάς, στην εργαζόμενη νεολαία και στους σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στο χώρο της Υγείας. Στη Βορειοκεντρική Εύβοια και σε Ιστιαία, Αμφισσα και χωριά της Λιβαδειάς και της Θήβας, στα υπό ξεκλήρισμα βαμβακοχώρια της Φθιώτιδας, στη Λοκρίδα των πληγέντων ελαιοπαραγωγών, οι επιτροπές της ΠΑΣΥ έχουν απλώσει τη δουλιά της προπαγάνδισης του Συλλαλητηρίου.

Η ταξική διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας με τη δράση της - και παρά τη σφοδρότητα της εργοδοτικής επίθεσης με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΕΒ και ιδιοκτήτη των μεταλλείων της περιοχής και κάποιων καθοδηγούμενων τοπικών εφημερίδων - πείθει ότι «αξίζει τον κόπο» οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούν και ν' αντιδράσουν ταξικά, να συμμετέχουν μαζικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ